UPDATE: eMAG a dat drumul ofertelor de Black Friday 2019. Verifică dacă produsele tale favorite sunt la reducere.

UPDATE: Retailerul eMAG a închis site-ul ca să pregătească oferta de Black Friday. Vezi mai jos ce fel de produse vor fi reduse și care este prețul cel nou.

VERIFICĂ AICI DACĂ A ÎNCEPUT EMAG BLACK FRIDAY

eMAG nu comunică ora la care începe Black Friday, dar există câteva indicii clare în fiecare an. Cum să îți dai seama când să îți pui alarma pentru a prinde reducerile de la eMAG? Îți spunem în rândurile de mai jos.

Vezi catalogul eMAG cu reduceri de Black Friday aici

Ora eMAG Black Friday - de ce nu se anunță ora

Având în vedere că eMAG are cea mai de succes campanie de Black Friday pe plan local și că site-ul este vizitat de milioane de români, motivul pentru care ora la care se dă drumul ofertelor este ținută secretă este unul destul de simplu: toată lumea s-ar îmbulzi ”la fix” și nimeni nu ar mai vedea nimic, pentru că serverele ar ceda.

Oricum s-a mai întâmplat ca eMAG să aibă probleme de Black Friday cu infrastructura, dar aceasta este o măsură de precauție destul de inteligentă.

În plus, la sediul eMAG se fac optimizări toată noaptea și echipa lucrează pentru a se asigura că produsele sunt afișate corect și că totul este pus la punct înainte să se apese pe buton.

Ce se știe despre ora la care începe eMAG Black Friday

Nu suntem, totuși, lăsați întocmai în ceață de către cei de la eMAG când vine vorba despre ora de începere a campaniei. Mai exact, știm că reducerile încep dis de dimineață pe 16 noiembrie și că se termină noaptea.

Dacă este să ne luăm după anii anteriori, eMAG Black Friday ar putea începe între orele 6.00 și 7.00. Acum doi ani, de exemplu, notificarea a fost trimisă în jurul orei 6.20, dar au fost ani în care reducerile au fost disponibile pe site abia după ora 7.00. Anul trecut, Black Friday la eMAG a început la ora 6.45.

Cei care vor să fie siguri că prind promoțiile, să lase un tab deschis pe site-ul retailerului și să-și instaleze aplicația de mobil: acolo vor primi o notificare și reducerile vor fi disponibile un pic mai devreme decât pe smartphone, un lucru bun din anumite puncte de vedere.

Dacă ți-ai pregătit listele cu favoritate și ai pus deja tot ce îți doreai în coș nu rămâne decât să te trezești devreme și să fii pe fază. Noi te ținem la curent și îți ținem pumnii.

Când începe Black Friday la alți retaileri

Mulți retaileri dau startul promoțiilor de Black Friday la ora 12.00 noaptea. Mai jos găsești magazinele online care și-au activat reduicerile la miezul nopții.

Black Friday la PC Garage începe la ora 0.00. Vezi oferta aici.

Și evoMAG dă startul reducerilor la miezul nopții. Poți vedea oferta aici.

De pe Yellow Store veți putea cumpăra aparate foto la prețuri foarte bune de Black Friday 2019, de la ora 0.00. Aici va fi oferta.

De pe elefant.ro poți cumpăra deja la reducere de Black Friday. Oferta Elefant e aici.

Pe Telekom.ro sunt oferte speciale la smartphone-uri la abonament. Oferta e disponibilă aici.

De la libris.ro poți cumpăra cărți la prețuri cu reduceri de până la 90%. Aici va fi activă oferta, începând cu ora 0.00.

CITGrup a dat deja drumul la ofertă, pentru cei interesați de produse IT&C. Găsește reducerile aici.

Cărți la reducere de Black Friday vor fi disponibile la ora 00.01 și pe Cărturești. Aici vor fi ofertele.