Cardul de credit Orange Money oferă tuturor utilizatorilor avantaje exclusive pentru plățile la Orange (cashback, rate fără dobândă sau puncte Thank You), dar și pachete cu beneficii extra la alegerea clientilor pentru plata cumpărăturilor ori când pleacă în călătorii.

Toate beneficiile și opțiunile sunt ușor de administrat, direct din aplicația Orange Money, imediat după emiterea cardului de credit.

Pentru a obține digital un card de credit Orange Money, clienții care dețin un număr de telefon mobil în rețeaua Orange vor trece prin câțiva pași simpli:

  • Solicită cardul de credit direct din aplicația Orange Money, disponibilă în App Store sau Google Play.
  • Pentru verificarea datelor, intră într-o conferință video cu un agent, de aproximativ 3 minute, în care li se va solicita prezentarea buletinului, care va fi scanat virtual, și realizarea unei fotografii portret (selfie).
  • Pentru analiza profilului financiar, vor semna digital acordurile de interogare a datelor in bazele ANAF și ale Biroului de Credit și vor primi rapid răspuns la solicitare.
  • Aleg valoarea creditului în limita aprobată.
  • Contractul pentru emiterea și utilizarea cardului de credit se semnează electronic calificat.
  • La finalul procesului, cardul de credit virtual este emis instant în aplicația Orange Money și poate fi utilizat imediat pentru plăți online sau pentru plăți mobile cu telefonul sau ceasul prin Apple Pay, Google Pay, Orange Pay, Fitbit Pay sau Garmin Pay. Cardul de credit va putea fi, în continuare, solicitat și în orice magazine Orange.

Începând cu această săptămână, un nou canal digital de contact este la dispoziția clienților, prin care le va fi mai simplu și rapid să adreseze solicitări sau întrebări despre serviciile și produsele Orange Money. Este vorba despre Orange Money Messenger, un serviciu de tip chat, care poate fi accesat direct din meniul aplicației, secțiunea Contact/Scrie-ne.

Despre Orange Money am scris aici în momentul lansării.