Serviciul va fi destinat angajaților unor companii care vor putea schimba între ei mașinile puse la dispoziție de Porsche Finance Group și va fi diferit de leasing-ul operațional, scrie wall-street.ro.

Dacă o companie are mașini de la Porsche Finance Group România, un angajat o poate folosi astăzi, iar mâine poate fi preluată de alt angajat.

Serviciul poate fi accesat de orice companie, indiferent de numărul de angajați. Am putea descrie acest servicu drept unul prin care nu se vor mai da mașini personale unui singur angajat, ci în funcție de necesități, se poate împărți între mai mulți o flotă.

Avantajul pentru o companie ar fi că acest serviciu poate înlocui leasingul operațional, iar angajații pot să folosească pe rând mașinile finanțate prin Porsche Finance,

Porsche Finance Group Romania se ocupă cu finanțarea autoturismelor aparținând mărcilor holding-ului Porsche: Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, Volkswagen Autovehicule Comerciale și Das Weltauto. Grupul este prezent pe piața românească din 1999 și include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.