Elefant.ro are și azi o campanie de reduceri și am găsit câteva cărți de business pe care ai putea să ți le pui în coș până când îți vei cumpăra electronicele dorite de la eMAG sau hainele de la Fashion Days.

Iată câteva cărți de business pe care să le iei la reducere pe elefant.ro.

The Four ADN-ul ascuns al Amazon, Apple, Facebook și Google – Scott Galloway

Cei patru giganți sunt cunoscuți de toată lumea și ai putea crede că nu mai au secrete pe care să le descoperi. Însă, în loc să creadă miturile pe care le propagă aceste companii, Galloway pune o serie de întrebări fundamentale. Află răspunsurile din acest volum pe care îl găsești la reducere pe elefant.ro.

Un IQ financiar mai bun. Cum să-ți folosești banii mai cu cap – Robert Kiyosaki

O carte foarte bună de educație financiară, care ne ajută să ne gestionăm mai bine banii, fie că vorbim despre bugetul personal sau al firmei.

Excelența în afaceri – Jim Collins

Niciodată nu știm totul despre cum să conducem un business și întotdeauna putem învăța mai multe despre cum să ajungem la excelență în afaceri. Cartea lui Jim Collins este un tool pe care am putea să-l folosim în acest sens, așa că este una dintre cărțile de business pe care ar trebui să o cumpărați la reducere pe elefant.ro.

Arta negocierii. Tehnicile negociatorului șef FBI – Chris Voss, Tahl Raz

În business e imposibil să scapi fără a negocia. Fie că o faci cu un angajat, cu un furnizor sau un client. Așa că, dacă tot trebuie să o faci, de ce să nu știi cum să ieși învingător din orice negociere? Încă o carte de business utilă pe care o poți achiziționa la reducere pe elefant.ro.

Limbajul trupului în mediul de afaceri – Allan&Barbara Pease

Prima impresie contează. În afaceri la fel de mult ca în orice altă situație. Așa că, pe lângă modul în care ne îmbrăcăm, trebuie să fim atenți și la limbajul trupului, acesta oferind destul de multe informații despre noi celor din jur. Ca să știi cum să citești limbajul trupului în mediul de afaceri, cumpără acest volum la reducere pe elefant.ro.