Google și-a prezentat cele două topuri anuale: lista celor mai importante căutări și topul celor mai vizualizate clipuri pe Youtube. Ca în fiecare an, educația și examenele din sistemul de învățământ românesc sunt cele care au determinat un interes ridicat în căutările pe Google în România. „Febra” Black Friday și noutățile tehnologice s-a văzut și ele în căutările lui 2017. Filmele preferate ale românilor au fost Fifty Shades Darker și Fast and Furious 8 și mulți au căutat rețete de socată sau de colivă. La capitolul clipuri video, băieții de la Noaptea Târziu au ajuns pe locul 1 cu o parodie la Despacito, iar ”De unde vii la ora asta” a lui Smiley a fost cea mai apreciată piesă românească.

Alte știri importante de săptămâna aceasta vin de la Motorola, dar și de la Kaspersky.

Motorola Moto X4 a fost lansat oficial pe piața din România și se remarcă printr-un design foarte plăcut, caracteristici tehnice bune și o cameră foto dublă. Prețul său este de 1.999 de lei, destul de competitiv.

Kaspersky avertizează comercianții de faptul că hackerii ar putea încerca să le blocheze POS-urie prin atacuri DDoS în perioada sărbătorilor. Atacatorii ar putea cere chiar răscumpărare pentru a opri atacurile.

Review-ul săptămânii a fost pentru Nokia 8, și ca să afle și alții noutățile, dă clipul ăsta mai departe și apasă pe butonul de subscribe.