În această dimineață am citit despre câteva lucruri pe care un antreprenor american le-a învățat despre afaceri după ce a fost foarte aproape să își distrugă startup-ul încercând să-l crească prea rapid, dar și despre ce au învățat într-un an câțiva fondatori de startup care au pornit în afaceri fără vreun ajutor de la alți parteneri. La știrile zilei am mai aflat despre Peanut, un fel de Tinder pentru mămici, despre niște trucuri de SEO numai bune pentru afaceri mici și de ce ar trebui ca startup-urile australiene să meargă în Asia.

Totodată, știrile zilei ne aduc informații despre un robot biped realizat de DARPA (agenție a Departamentului Apărării al Statelor Unite care are rolul de a dezvolta noi tehnologii pentru forțele armate) care ar vrea să ne livreze pachetele, despre faptul că Toyota este gata să investească 50 de milioane de dolari pentru cercetare în domeniul inteligenței artificiale și despre valul de știri false.

startup distrugere antreprenor bomba destroy
  • E foarte bine să îți crești startup-ul, însă cu atenție. Dacă te grăbești s-ar putea să riști chiar existența lui.
  • Probabil că toți ne dorim să fim antreprenori, să avem propriul business pe care să nu-l mai împărțim cu altcineva. Dar includerea unui partener s-ar putea să nu fie chiar atât de rea pe cât am fi tentați să credem. Avem nevoie și de ajutor.
  • Un scor SEO mare ar putea asigura prezența în capul listei de căutări.