Se zvonea de la începutul anului că în 2021 nu vom vedea noi telefoane din seria Note în 2021, apoi DJ Koh, șeful diviziei IT și mobile din cadrul Samsung, a confirmat în cadrul unei întâlniri cu investitorii că Samsung nu va lansa un Note anul acesta. Totuși dacă ești fan al acestei serii, Samsung va aduce stylus pe telefoanele pliabile Z Fold 3 și posibil pe Z Flip 2. Ceea ce are sens deoarece utilizarea unui stylus pe un ecran atât de mare ca cel de pe Fold (atunci când este deschis) este una naturală.

Așadar, cele mai noi informații legate de produsele pe care Samsung urmează să le prezinte la Unpacked vin din partea lui Evan Blass, un cunoscut insider cu informații din industrie. Blass ne-a arătat deja randările oficiale ale lui Galaxy Z Fold 3, care va primi suport pentru S Pen și pentru Z Flip 3 (care deși e al doilea telefon din serie va trece direct la denumirea cu 3 în coadă).

Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi disponibil pe alb, verde și negru. Pe de altă parte, Z Flip 3 vine pe mov, negru, auriu și verde.

Tot Blass ne arată imagini și cu Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition) și-l vedem pe alb, gri, mov și negru. Acesta pare să fie un midrange S21 și împrumută designul lui S21.

La nivel de accesorii, la Unpacked anul acesta vom vedea două modele de smartwatch, anume Samsung Galaxy Watch 4 Classic și Watch Active 4. Ceasurile ar putea fi disponibile în mai multe culori și în două versiuni de mărime: 44 sau 40 mm. De asemenea, ceasurile ar putea fi primele care vor rula noul sistem de operare care a reieșit din combinarea Google Wear și Tizen.

Nu în ultimul rând, producătorul sud-coreean va prezenta căștile wireless Galaxy Buds 2 cu active noise cancelling și vor fi disponibile pe verde, negru și alb.

Toate aceste lucruri ar urma să fie prezentate în cadrul evenimentului Unpacked care ar avea loc pe 11 august. Suntem în iulie, iar Samsung încă nu a făcut nicio declarație oficială despre acest eveniment sau despre lansarea acestor produse luna viitoare. Vom vedea.

Eu sunt curios să văd cum va fi integrat S-Pen în Z Fold 3, cum este noul sistem de operare pentru ceasuri și ce îmbunătățiri au fost aduse pliabilului Z Flip.