Proiectorul LG are o rezoluție 4K HDR și are o dimensiune de două ori mai mică decât orice altceva de pe piață. Diagonala imaginilor va fi de 150 de inci, adică 3,8 metri.

LG HU80KA are, pe lângă diagonala așa de mare, are și o luminozitate extremă, bună și pentru petrecerile în aer liber sau pentru un mic cinematograf în curte. Luminozitatea e de 2.500 de lumeni, adică e cel mai puternic proiector de pe piață.

Proiectorul arată ca o lădiță pe care o poți pune pe podea, pe perete sau pe tavan. Poate fi transportată cu ajutorul unui mâner. Proiectorul LG are două boxe de 7 wați, dar vei avea nevoie și de sunet suplimentar pentru ca sunetul să fie comparativ cu imaginea. Poți să conectezi proiectul la o tastatură și un mouse, dar și la un stick USB.

Rulează WebOS ca un televizor LG și are majoritatea aplicațiilor de streaming integrate, așa că-l poți folosi independent.

Prețul nu a fost prezentat, dar proiectoarele 4K din zilele noastre costă 2.000 de dolari, deci ne așteptăm la un preț chiar mai mare.

Ce ar trebui să știi despre proiectoare în video-ul de mai jos.