Înainte de a trece la recomandările noastre și, implicit, la alte telefoane Huawei, merită menționat că cel mai bun smartphone al companiei pe care îl puteți cumpăra în acest moment este Huawei Mate 10 Pro (locul 2 în topul telefoanelor din 2017).

Dacă nu îți permiți cel mai nou telefon Huawei, nu e nicio problemă. Flagship-ul lansat în primăvara lui 2017, adică P10, este un smartphone extraordinar chiar și la aproape un an după lansare. Dacă vrei un smartphone premium cu un preț decent, trebuie să știi că P10 se află la reducere și are performanțe bune, dar și o cameră foto duală capabilă să ofere poze cu fundal blurat. Corpul e metalic, autonomia e bună și smartphone-ul poate fi cumpărat de aici.

Și modelul lansat în 2016, adică Huawei P9, încă este un telefon foarte bun și are un preț considerabil mai mic, mai ales cu ocazia acestor reduceri eMAG. P9 are display full HD de 5,2 inch, procesor Kirin, 3GB memorie RAM și tot o cameră foto duală, prima făcută în parteneriat cu Leica. Smartphone-ul poate fi considerat acum un mid-range premium excepțional și este disponibil aici.

Cei care vor un ecran fără margini, dar nu își permit modelul Mate 10 Pro, pot opta pentru Mate 10 Lite. Acesta vine cu un display cu margini foarte subțiri și format 18:9, performanțe foarte bune și un preț excepțional. Are patru! camere foto, două pe față și două principale. Îl poți cumpăra de aici.

Huawei P10 Lite și Huawei P9 Lite (2017) sunt ultimele două recomandări din această listă. Le punem împreună, fiind similare ca specificații și ca preț. Ambele au fost menționate în topul telefoanelor testate de noi în 2017 și sunt smartphone-uri mid-range pe care te poți baza în orice situație. Nu au camere foto duble, dar vin cu ecrane full HD, 3GB memorie RAM, camere foto și procesoare decente. Huawei P10 Lite este un pic mai performant și îl poți găsi aici, la reducere, iar P9 Lite (2017) poate fi cumpărat de aici.