Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

cel.ro este cel de-al doilea magazin online din România ca dimensiune, așa că ne așteptăm la reduceri bune de la ei. Au o ofertă diversă de Black Friday, de la telefoane cunoscute, până la unele mai vechi sau telefoane inteligente chinezești.

Ofertele cel.ro sunt la telefoane, tablete, laptopuri, accesorii, electrocasnice, componente, igienă personală și bricolaj.

Iată câteva oferte bune la telefoane și accesorii.

cel.ro Black Friday - Huawei P10

Huawei P10 este un telefon mobil foarte bun lansat în primăvară cu un procesor octa core și o cameră dublă foarte bună. Ecranul are o rezoluție Full HD și o dimensiune de 5,1 inci. E un telefon smart compact și bun pentru tineri, dar și pentru oameni maturi. Îl cumperi de la cel.ro de la acest link.

Samsung Galaxy S8

Nu mai încape discuție aici că Samsung Galaxy S8 e unul dintre cele mai bune smartphone-uri ale anului. Costă 2.800 de lei la cel.ro de Black Friday, cu o reducere de 800 de lei. Ecranul curbat e spectaculos, camera foto e probabil în top 5 de anul acesta. Îl cumperi de la acest link.

Google Pixel XL

Nu era un telefon pe care să credem că-l vom găsi de Black Friday la cel.ro, dar are printre cele mai bune reduceri. E un telefon cu o cameră excepțională și are o reducere de 1.200 de lei, până la 2.800 de lei. Display-ul de 5,5 inci are rezoluție 2K și stocare de 32 de GB. Cumpără de la acest link.

Asus Zenfone Zoom

Are parte de o reducere de aproape 50%, până la 850 de lei. Este cel mai subțire telefon din lume capabil să ofere un zoom optic de 3x. Ecranul este Full HD și are o dimensiune de 5,5 inci, iar bateria are 3.000 de miliamperi. Cumpără de la acest link.

Black Friday - Meizu Pro 7

Ei bine, avem un telefon de 64 de GB, dual SIM, cu un display curbat, ce amintește de Samsung Galaxy S8. Are o reducere de 500 de lei, până la 1.500 de lei. Camera de pe spate este dublă de 12 megapixeli, iar ecranul este Full HD. E o alternativă bună la telefoanele mai scumpe. Cumpără de aici.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.