Cele mai bune aspiratoare sunt cele care au o putere mare, care fac zgomot cât mai puțin și care nu umplu aerul cu praf sau alți alergeni. Astfel, am ales câteva modele pe care utilizatorii le laudă și care ne-au impresionat din punct de vedere al specificațiilor.

Aspiratoare bune cu putere mare

Primul aspirator din lista noastră vine de la Roomba și s-ar putea îți depășească așteptările. De ce? Pentru că este un aspirator autonom, creat de compania iRobot, cunoscută pentru faptul că a lucrat la primii roboți militari. Modelul ales de noi nu este vârful de gamă, ci e un mid-range, dar vine cu o multitudine de funcții care îți vor păstra casa lună, fără ca tu să depui efort. Aspiratorul se deplasează singur prin casă, evită obstacolele, dar intră și în zonele mai greu de curățat. Este unul dintre cele mai bune aspiratoare și îl poți cumpăra de aici.

Cel mai accesibil aspirator din lista noastră vine de la Rowenta, dar are specificații foarte bune. Este un aspirator fără sac cu putere de 750W, dar dotat cu filtru de înaltă eficiență. Cablul are 8,8 metri, deci nu va trebui să-l muți dintr-o priză în alta atunci când treci dintr-o cameră în alta. Îl poți cumpăra la un preț foarte bun de aici.

Un aspirator cu putere mai mare, dar și cu un filtru de apă, vine de la Zelmer. Filtrul de apă asigură faptul că aerul care iese din el este curat, dar și faptul că poți aspira lichidele vărsate accidental fără să îți faci griji. Este unul dintre cele mai bune aspiratoare și îl poți cumpăra de aici.

Ultimul model din lista noastră cu cele mai bune aspiratoare vine de la Bosch și este un model vertical. Bateria ține o oră, deci vei putea să-l folosești de mai multe ori înainte să trebuiască să-l încarci și îl poți cumpăra de aici.