Potrivit GSM Arena, Huawei a început să trimită invitațiile oficiale pentru evenimentul de lansare de la Paris, care va avea loc pe 27 martie. Acolo vom face cunoștință cu Huawei P20 (sau P11, dacă zvonurile privind denumirea nu se vor confirma).

Alături Huawei P20 va fi lansată și versinea Plus, cu ecran mai mare și camere mai bune. De asemenea, așa cum chinezii ne-au obișnuit, va exista și varianta Lite ale acestor telefoane. Până acum, Huawei a realizat printre cele mai bune telefoane mid-range din lume, ultimul exemplu fiind Mate 10 Lite, care are 4 camere.

Ceea ce știm la nivel de design e că P20 va avea probabil 3 camere în partea din spate, deși modul lor de utilizare nu este cunoscut. De asemenea, în față vor imita designul de la iPhone X, cu acel breton în ecran care prelungește suprafața. Dacă la iPhone X acestă fantă este creată pentru a introduce camera de recunoaștere facială și senzorii săi, la Huawei nu e clar dacă acolo nu va fi nimic mai mult de un difuzor.

Telefoane Huawei care merită cumpărate

Dacă vrei și alte telefoane, Huawei, există opțiuni deja pe piață.

Dacă nu îți permiți cel mai nou telefon Huawei, nu e nicio problemă. Flagship-ul lansat în primăvara lui 2017, adică P10, este un smartphone extraordinar chiar și la aproape un an după lansare. Dacă vrei un smartphone premium cu un preț decent, trebuie să știi că P10 se află la reducere și are performanțe bune, dar și o cameră foto duală capabilă să ofere poze cu fundal blurat. Corpul e metalic, autonomia e bună și smartphone-ul poate fi cumpărat de aici.

Și modelul lansat în 2016, adică Huawei P9, încă este un telefon foarte bun și are un preț considerabil mai mic, mai ales cu ocazia acestor reduceri eMAG. P9 are display full HD de 5,2 inch, procesor Kirin, 3GB memorie RAM și tot o cameră foto duală, prima făcută în parteneriat cu Leica. Smartphone-ul poate fi considerat acum un mid-range premium excepțional și este disponibil aici.

Cei care vor un ecran fără margini, dar nu își permit modelul Mate 10 Pro, pot opta pentru Mate 10 Lite. Acesta vine cu un display cu margini foarte subțiri și format 18:9, performanțe foarte bune și un preț excepțional. Are patru! camere foto, două pe față și două principale. Îl poți cumpăra de aici.

Huawei P10 Lite și Huawei P9 Lite (2017) sunt ultimele două recomandări din această listă. Le punem împreună, fiind similare ca specificații și ca preț. Ambele au fost menționate în topul telefoanelor testate de noi în 2017 și sunt smartphone-uri mid-range pe care te poți baza în orice situație. Nu au camere foto duble, dar vin cu ecrane full HD, 3GB memorie RAM, camere foto și procesoare decente. Huawei P10 Lite este un pic mai performant și îl poți găsi aici, la reducere, iar P9 Lite (2017) poate fi cumpărat de aici.