How to Web și ClujHub organizează cu regularitate Demo Nights pentru startup-uri care pot veni și prezenta în fața juriului. Ultimul eveniment unde antreprenorii au venit să-și prezinte ideile și produsele a fost Summer Edition Demo Night, acesta având loc pe 5 iulie, la Cluj.

Organizatorii consideră că este o oportunitate excelentă pentru ca startup-urile să primească feedback de la un grup de experți din industrie și să se conecteze cu alți antreprenori, investitori și profesioniști în inovare.

Cinci startup-uri au urcat pe scenă la Cluj Demo Night, iar 2 dintre acestea au fost desemnate câștigătoare la categoriile Best Startup - Mezzoport și Best Pitch - Engage. Celelalte startup-uri participante au fost Nutrifitbox - livrare de meniuri sănătoate pentru toată ziua, PAY24 - modalitate de a-ți gestiona facturile de oriunde, și Cleverwash - startup care dezvoltă soluții dedicate spălătoriilor auto.

Mezzoport este o platformă digitală care vine în sprijinul organizatorilor de evenimente în căutarea și rezervarea locațiilor, serviciilor de catering, foto / video și divertisment. Prin intermediul acesteia, utilizatorul are acces facil la întreg procesul de contractare, de la identificarea furnizorului până la semnarea contractului și efectuarea plății.

Engage este un startup care își propune să crească implicarea și productivitatea angajaților la locul de muncă. Echipa adresează provocări din cadrul mai multor zone de interes, precum fitness, componentă socială sau cea de învățare, care sunt aliniate cu obiectivele companiei. Astfel, prin intermediul tehnologiei livrează o experiență distractivă, de gamification. Este o platformă care abordează atât nevoile angajaților, cât și pe cele ale specialiștilor din HR, oferind statistici pentru monitorizarea progresului și măsurarea nivelului de implicare.

Invitatul special al serii a fost Raul Popa, CEO și Data Scientist la TypingDNA, un startup românesc și vine cu soluţie de securitate online bazată pe modul în care tastează utilizatorii. Cofondatorul startup-ului a intrat pe lista celor mai inovatori europeni, în cadrul unui proiect organizat de Res Publica împreună cu Visegrad Fund, Google și Financial Times.