CleverWash este primul startup din România care dezvoltă soluții dedicate spălătoriilor auto. Din aplicația mobilă șoferii pot face programări evitând astfel timpul pierdut la coadă. Iar cu ajutorul interfeței web de administrare spălătoriile pot confirma instant programările și își pot monitoriza întreaga activitate.

cleverwash-app1
Pentru șoferi

Pentru a deveni utilizator CleverWash vă puteți înregistra folosind contul de Facebook sau Google. Utilizatorii CleverWash pot face o programare în mai puțin de un minut. Procesul este compus din trei pași: alege serviciile, selectează data și ora, introdu datele de contact. Pentru utilizatorii care optează pentru crearea unui cont permanent aplicația completează automat datele personale și numărul de înmatriculare al mașinii, scurtând și mai mult timpul necesar adăugării unei programări. Imediat ce spălătoria confirmă programarea utilizatorul este notificat pe telefonul mobil.

Aplicația permite accesul la lista de programări iar după vizita la spălătorie utilizatorii pot da o notă, însoțită de un comentariu, care va fi vizibilă celorlalți utilizatori în momentul în care vizualizează profilul spălătoriei.

Serviciul CleverWash este disponibil și direct pe site-ul www.cleverwash.ro sau la numărul de telefon 0364 911, între orele 09-21.

Pentru spălătorii

CleverWash este prima soluție pentru proprietarii de spălătorii auto care doresc să își monitorizeze eficient activitatea și să își optimizeze costurile. Prin înregistrarea cheltuielilor lunare și urmărirea atentă a fluxului zilnic de maşini proprietarii sau managerii spălătoriilor auto au acces în orice moment al zilei la statistici despre numărul de mașini spălate, serviciile prestate, grad de ocupare, încasări, profit, date istorice și altele.

cleverwash-presentation

Odată cu lansarea modulului de fidelizare spălătoriile vor avea posibilitatea de a crea pachete promoționale și oferte de tipul “happy-hour” pentru a-și atrage clienții și în timpul intervalelor