Acest eveniment-referință pentru ecosistemul local și regional este umbrela unor activități care se vor desfășura pe tot parcursul zilei, cu scopul de a conecta, inspira, celebra inovatorii și antreprenorii și de a pune Bucureștiul pe harta inovației în tehnologie și nu numai.

Ecosystem Summit – Cum scalezi internațional?

Prima parte a zilei este dedicată unui eveniment adresat stakeholder-ilor CESA, dar și celor care sunt interesați în mod activ de provocările și oportunitățile unui startup în proces de scalare.

Evenimentul, care va avea loc la Impact Hub Timpuri Noi, va cuprinde atât paneluri, cât și workshop-uri și sesiuni de reverse pitching ținute de principalii actori care lucrează cu sau facilitează accesul la noi oportunități antreprenorilor.

Participarea la Ecosystem Summit este gratuită și se bazează pe invitație. Mai multe detalii despre agendă și speakerii confirmați până acum sunt disponibile aici.

Awards Ceremony

Seara, câștigătorii etapei regionale a competiției (în care concurează câștigătorii naționali din Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croația, Slovenia și Ungaria) urcă pe scena Central European Startup Awards în fața unui public de peste 400 de antreprenori, investitori și alți profesioniști din România și străinătate.

CESA 2019: câștigătorii finalei locale. Ei concurează în finala regională

Pentru audiență, gala CESAwards este nu doar un moment de premiere, ci și de conectare, networking și explorare de noi posibilități și colaborări.

Înainte de decernarea premiilor, Florin Talpeș, CEO & Fondator Bitdefender va inspira, motiva și provoca audiența să reflecteze la ce înseamnă ”shaping the future”.

Bitdefender este o companie tech de securitate, fondată în 2001 și ajunsă la nivel global, care oferă soluții pentru peste 500 de milioane de utilizatori în peste 150 de țări.

Participarea este gratuită și se bazează pe confirmarea organizatorilor.

”Ne bucurăm să oferim recunoaștere tuturor celor care urcă anul acesta pe podiumul Central European Startup Awards Romania și îi felicităm deopotrivă pe toți finaliștii și pe cei care au avut curajul si determinarea de a se înscrie în competiție. Cred că indiferent de rezultat, lecția pe care trebuie să ne-o luăm este să înțelegem cât de important e să ne expunem, să vorbim despre business-ul nostru, să fim în același loc cu oameni care ne inspiră. Marea Finală va fi, în primul rând, despre a aduce împreună oameni care inspiră, motivează, care se luptă zi de zi cu frica de eșec pentru ca, într-un final, să modeleze lumea viitorului nostru”, a declarat Oana Craioveanu, CEO & Co-fondator Impact Hub Bucharest.

Central European Startup Awards Grand Finale 2019 este organizat cu sprijinul Raiffeisen Bank, CCIFER, AHK Romania, EFSE Development Faciilty și KISS FM.