Tehnologia 5G va aduce schimbări majore în peisajul tehnologic și va permite dezvoltarea orașelor smart, cu infrastructură și sisteme IoT mai inteligente. Astfel, Lenovo lansează primul PC 5G din lume, conectând tehnologia 5G pentru prima dată cu o experiență de calcul premium. Yoga 5G este un laptop ultra-portabil 2 în 1 și primul PC cu procesor Qualcomm Snapdragon 8cx 5G. Oferă conexiune 5G de mare viteză, de până la 10 ori mai rapidă decât tehnologia 4G, printr-un furnizor de servicii 5G pentru utilizatorii în mișcare, precum și conexiune WiFi.

Yoga 5G va fi disponibil în primăvara anului 2020, cu un preț de pornire de 1,499 de dolari.

Lider în inovarea designului de produs, Lenovo a revoluționat laptopul aducând pe piață primul PC pliabil din lume, ThinkPad X1 Fold. Excelența în inginerie și nevoile clienților au contribuit la regândirea fundamentală a factorului de formă portabil. Noul ThinkPad este construit din aliaje ușoare și fibră de carbon și are un înveliș de piele. Oferind durabilitatea și fiabilitatea așteptate de la brand-ul ThinkPad, X1 Fold este un laptop cu ecran Oled pliabil de 13,3 inci și cântărește mai puțin de un kilogram. Se adaptează nevoilor utilizatorilor, transformându-și design-ul dintr-unul compact, într-un ecran plat. X1 Fold este doar unul din produsele parte a promisiunii Lenovo de a le oferi utilizatorilor un viitor pliabil, care include și recent anunțatul motorola razr.

X1 Fold va fi valabil de la jumătatea anului 2020, la un preț începând de la 2,499 de dolari.

Lenovo lansează ThinkBook Plus, un laptop cu ecran inovator e-ink pentru creșterea productivității și a concentrării utilizatorilor. Ecranul este ideal pentru dezvoltarea de ilustrații și pentru a lua notițe cu stylus-ul Precision Pen. În plus, permite primirea notificărilor importante chiar și atunci când capacul laptopului este închis. Dispozitivul este un nou tip de laptop cu specificații și funcții inovatoare pentru a ajuta utilizatorii să își maximizeze eficiența multitasking.

ThinkBook Plus va fi disponibil din martie 2020, la un preț începând de la 1,199 de dolari.

Proiectat pentru utilizatorii care iubesc folosirea celor mai recente aplicații, pentru cei în căutare de cel mai nou conținut de divertisment sau pentru cei care își doresc productivitate în mișcare, noul Lenovo IdeaPad Duet Chromebook este unul dintre cele mai ușoare și subțiri Chromebook-uri din lume, cu o durată de viață a bateriei de până la 10 ore. Noul Chromebook are un design minimalist și un stylus USI5 opțional ușor de folosit, cu latență scăzută, ideal pentru scris de mână sau crearea de schițe, având un design portabil și simplu.

IdeaPad Duet Chromebook va fi disponibil din mai 2020, cu un preț de pornire de la 279,99 dolari.

Bazându-se pe succesul Lenovo Smart Clock și Lenovo Smart Display, Lenovo duce mai departe expertiza smart home cu o nouă categorie și lansează Lenovo Smart Frame. Dispozitivul Smart Frame dispune de un ecran cu finisaj mat și o peliculă anti-glare, oferind imagini frumoase la orice setare de luminozitate sau oră a zilei. Senzorul de culoare ajustează luminozitatea pozei în funcție de lumina ambientală, pentru o experiență de vizualizare mai naturală, fiind ideală pentru orice cameră a casei. Diferite gesturi ale mâinii pot fi folosite pentru a reda, continua sau opri slide-urile foto sau video.

Lenovo Smart Frame va fi disponibil din august 2020, cu un preț de pornire de la 399 de dolari.

Ideal pentru utilizatorii în căutare de un laptop ușor de transportat, cu durată de viață lungă a bateriei, Lenovo Legion Y740S este cel mai subțire și ușor laptop de gaming cu Windows 10 din portofoliul Lenovo și oferă o durată de viață a bateriei de până la opt ore. Disponibil în nuanța Iron Grey, cu design metalic și logo Lenovo Legion Y iluminat, Laptopul Legion Y740S cântărește doar 1,9 kg și este echipat cu numeroase porturi de conexiuni, printre care Thunderbolt care permite conectarea la o unitate externă de procesare: Lenovo Legion BoostStation.

Lenovo Legion BoostStation este echipat cu plăci grafice NVIDIA GeForce sau AMD Radeon este compact, cu o carcasă de aluminiu și laturi transparente, cântărește doar 9,07 kg, poate fi amplasat oriunde și are caracteristici fast-charging. Unitatea suportă și funcții suplimentare pentru redarea conținutului de realitate virtuală sau augmentată.

Monitorul de gaming Lenovo Legion Y25-25, cu diagonală de 24 de inci, ecran Full HD IPS și rame foarte subțiri, oferă o rată de reîmprospătare a cadrelor de 240Hz. Mai multe cadre pe secundă presupun transmiterea unui număr mai mare de date între monitor și unitatea de procesare, astfel, tehnologia AMD Radeon FreeSync elimină lag-ul și tremurul imaginilor în jocurile multiplayer.

Monitorul de gaming Lenovo Legion Y25-25 cu panel anti-glare oferă luminozitate de până la 400 de niți, și are certificare TÜV Rheinland Eye Comfort, care reduce oboseala ochilor. Stativul ergonomic permite poziționarea monitorului în diverse unghiuri confortabile, iar stativul VESA permite montarea acestuia pe perete.

Monitoarele curbate oferă o experiență de gaming mai captivantă și mai confortabilă pentru gamerii pasionați de shootere. Monitorul de gaming Lenovo G32qc cu diagonală de 31,5 inci, margini subțiri și rezoluție QHD (2560 x 1440) oferă imagini clare și o calitate a imaginii superioară, pentru ca toți gamerii să se bucure de fiecare secundă de joc, indiferent că sunt profesioniști sau amatori.

Similar cu modelul G32c, modelul Lenovo G27c dispune de aceeași curbură de 1500R însă are un ecran compact de 27 de inci și rezoluție Full HD (1920 x 1080), fiind ideal pentru cei care își doresc o experiență de vizualizare captivantă.