Consiliul Județean Ilfov a lansat un agregator de anunțuri ale producătorilor de alimente (fructe, legume, conserve, dulciuri, carne, ouă, lapte, miere) și de flori din județ.

Pentru ca oferta lor să fie prezentă pe platforma Produs în Ilfov, producătorii trebuie să îndeplinească o singură condiție: să aibă un atestat de producător.

Înscrierea se face gratuit, accesând link-ul https://produsinilfov.ro/vreau-sa-vand/.

Platforma lansată de CJ Ilfov îi ajută nu doar pe cei care vor să își vândă produsele mai ușor, ci și pe cei care vor să cumpere fără bătăi de cap.

Și ei se pot înscrie pe site, accesând link-ul https://produsinilfov.ro/vreau-sa-cumpar/, astfel încât anunțul lor să ajungă rapid la producătorii locali.

Platforma https://produsinilfov.ro/ a fost creată special pentru a sprijini producătorii locali să își vândă mai ușor produsele, nu doar în județ, ci și în București și restul țării. Cumpărătorii pot găsi astfel mai ușor alimente tradiționale, artizanele, sănătoase și gustoase și sprijină în acest fel și comunitatea locală.

Potrivit unui comunicat al CJ Ilfiv, plata pentru produse nu se face prin intermediul platformei. Agregatorul https://produsinilfov.ro/ intermediază relația dintre producători și cumpărători, ei doi stabilind ulterior detaliile privind livrarea și plata.

Detalii despre producători de legume din țară și de alte inițiative care centralizează anunțurile acestora găsiți și aici.