Techsylvania are loc în acest an între 10 și 11 iunie la Cluj, iar printre invitații din afara granițelor se numără Tom Mueller, cofondatorul SpaceX. El este omul care reușesește să ridice de pe pământ (și să aducă înapoi) rachetele pe care Elon Musk le va trimite în spațiu.

Mueller, ”chief propulsion officer”, a fost unul dintre primii angajați ai companiei, lucrând acolo încă din 2002.

Tot la Techsylvania vă puteți întâlni cu antreprenorul care a construit brandul Angry Birds și cofondatorul dezvoltatorului tunelului în valoare de 15 miliarde de euro care leagă Helsinki și Tallinn.

Peter Vesterbacka este cofondatorul Finestbay Area Development și, după cum spuneam, omul care a reușit să transforme brandul Angry Birds într-unul extrem de cunoscut în toată lumea. De altfel, în 2011, revista Time l-a inclus pe Peter pe lista 100 cei mai înfluenți oameni din lume.

Pentru ediția din 2019, Techsylvania pregătește o ediție-eveniment pentru 3.000 de participanți. Peste 70 de prezentări, workshop-uri, sesiuni Q&A și evenimente satelit, dar și o competiție dedicată startup-urilor și un maraton de programare vor avea loc în cadrul celei de a 6-a ediții.