Commons Accel este un program de accelerare de 3 luni care se concentrează pe sprijinirea antreprenorilor pentru a-și pune ideile de afaceri în aplicare, atingând în același timp obiectivul fiecărui participant - comercializare, scalare, obținerea unei investiții.

Programul oferă peste 75 de ore de training și workshops, startup-urile acceptate trecând prin 3 module de formare intensivă și sesiuni de mentorat, finalizate cu un Demo Day cu sesiuni de pitching în fața investitorilor și a comunității.

Pentru cea de-a 6-a grupă a acceleratorului, lansat în 2019, Demo Day va avea loc pe data de 19 mai.

30 de echipe au pornit în această ediție a programului de accelerare Commons Accel. Domeniile din care sunt startup-urile care-și vor dezvolta afacerile la Commons Accel #6 sunt educație, fashion, travel, evenimente pentru pasionații de auto, dezvoltare software, asigurări, media, energie regenenerabilă, marketplace-uri servicii, privacy, medtech, pet tech. O prezentare a echipelor găsiți în documentul de mai jos.

De la începutul proiectului și până în prezent, Commons Accel a avut 5 cohorte cu peste 150 de participanți.

Programul de accelerare lansat în 2019, își propune să continue să contribuie la dezvoltarea startup-urilor regionale.

În program sunt implicați peste 80 de mentori și experți de top din diverse domenii de business, iar până în prezent, peste 150 de antreprenori au fost pregătiți în cadrul programului.

Succesul acceleratorului este evidențiat de cele peste 15 startupuri care au primit investiții și a celor peste 30 de startup-uri care au demonstrat o creștere sustenabilă. Detalii despre rezultatele cohortelor anterioare ale Commons Accel puteți afla aici.

Commons Accel: participanții grupei #6 by start-up.ro on Scribd