Datorită numărului tot mai mare de spații de lucru, programe de accelerare și hub-uri, atractivitatea orașului Hamburg a crescut și mai mult în ultimii ani. În plus, ecosistemul de startup-uri din Hamburg a fost revigorată în 2018 cu fonduri de capital de risc în valoare de 548 milioane de euro, aproximativ o treime dintre acestea fiind investiții internaționale.

Dacă și tu crezi că este o oportunitate bună pentru dezvoltare, înscrie-ți startup-ul în competiția Future Hamburg Award - înscrieri deschise până pe 31 ianuarie.

În competiție se pot înscrie startup-uri inovatoare din toată lumea, care sunt orientate spre digital și tehnologie. Totuși, proiectele nu trebuie să aibă o vechime pe piață mai mare de 10 ani. De asemenea, este de preferat ca startup-urile să aibă deja un prototip funcțional sau demonstrabil.

Cele trei echipe selectate vor primi exact ceea ce au nevoie pentru a câștiga o platformă pe piața din Germania și pentru a avea succes la nivel internațional. Pachetul “Start me up in Hamburg”, oferit în cadrul competiției, include beneficii adaptate nevoilor individuale ale startup-urilor.

La ceremonia de premiere, din luna mai, antreprenorii vor avea oportunitatea de a-și prezenta afacerile în fața a peste 40.000 de experți în marketing și tehnologie prezenți la eveniment. În plus, startup-urile selectate vor beneficia de până la 6 luni de acces gratuit la spații de coworking și evenimente de networking exclusive.