Dacă ai un startup și vrei să mergi cu el în fața unor potențiali investitori, ia-ți un bilet la ediția din acest an a evenimentului EU-Startups Summit, care va avea loc la Barcelona, între 2-3 mai. Vei avea ocazia să participi la o sesiune de “Investors on Stage”, un workshop, iar cel mai important, o competiție de pitching. Câștigătorul din cadrul Pitch Competition va merge acasă cu 70.000 de euro.

Pe lângă premiul în bani, echipele selectate pentru pitching vor primi feedback util din partea unor investitori VC recunoscuți. De asemenea, la eveniment vei avea ocazia să interacționezi cu firme de capital de risc, investitori de tip angel și acceleratoare de startup-uri.

Competiția se adresează, în special, startup-urilor early stage și pre-seed stage, nu trebuie să fie mai vechi de 2 ani și să nu fi primit o finanțare mai mare de 500.000 de euro.

Înscrierea în competiție este deschisă până pe 25 februarie. Biletele la eveniment costă 149 de euro pentru fondatorii de startup și cei care își doresc să devină antreprenori, 295 de euro pentru investitori și 395 de euro pentru corporații. Biletele pot fi cumpărate aici.

Dacă vrei să te pregătești pentru competiția de pitching, află de aici care sunt secretele unui pitch bun în fața investitorilor.

Foto credit: alphaspirit / Deposit Photos