Cele trei noi restaurante vor fi deschise în clădirile de birouri Globalworth Campus și City Offices, precum și în ansamblul rezidențial UpGround.

„Calif este o poveste locală de succes, care a înregistrat o creștere constantă a afacerii și a locului ocupat în preferințele consumatorilor”, își începe declarația Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth, care spune că obiectivul lor este de a crea „mai mult decât un spațiu de birouri, ne dorim să construim o comunitate, un loc unde oamenii se pot relaxa, interacționa și bucura de timpul petrecut împreună. Pentru asta, ne îmbunătățim constant mixul de chiriași pe zona de retail, în funcție de preferințele angajaților din clădirile noastre”.

„Știm că aceste clădiri de birouri sunt generatoare de comunități, comunități care au nevoi de bază – nutriționale, dar și nevoi specifice, precum eficiența, tradusă de noi prin rapiditate în servire, sau nevoia de socializare, pentru care am proiectat spații cu un design și ambient deosebit. Venim în sprijinul acestor comunități cu noul concept de restaurante quick service Condimental, concept axat pe mâncare sănătoasă, care mizează pe strategia nimic prăjit. Astfel, în Condimental am eliminat în totalitate procesul de prăjire în ulei, toate produsele fiind pregătite cu ingrediente proaspete și/sau coapte”, a menționat Radu Tănase, Partener Calif.

Noile restaurante Condimental și Calif urmează să fie deschise în prima parte a anului viitor, alăturându-se ofertei deja disponibile în cele trei proiecte din portofoliul Globalworth.

Globalworth Campus este situat în zona de Nord a Bucureștiului, iar restaurantul se va află în Tower 2, cea de-a doua clădire din cel mai nou hub de afaceri din oraș, unde a fost recent inaugurată o cafenea Starbucks și urmează să fie lansat și un nou concept Stradale. În apropierea acestuia, se află complexul rezidențial UpGround, care dispune de o ofertă extinsă de retail, ce include restaurante precum Pagaia, Dinner Food, Subway, Japanos, Băcănia Veche sau Gregory’s, iar lista va fi completată de Condimental și Calif. Cel de-al treilea restaurant va fi deschis în City Offices, un proiect cu destinație mixtă, poziționat în partea de Sud a orașului.

Tranzacția de închiriere a fost intermediată de firma de consultanță imobiliară Knight Frank România.

„Calif este o afacere care a crescut organic și a devenit deja un brand cunoscut și iubit de către bucureșteni, așadar noile locații vor aduce plus valoare atât dezvoltatorului, cât și chiriașului. Am căutat soluții conform cerințelor clientului, strategia fiind să găsim spații în diferite zone cu densitate mare din București și am răspuns nevoii printr-un dezvoltator care putea să ofere toate cele trei spații. Pe lângă timpul de tranzacție, care s-a redus semnificativ, clientul a semnat cu un dezvoltator cu care se aliniază când vine vorba de principii de sustenabilitate”, a adăugat Oliver Derksen, Associate Director, Knight Frank România.