Startup-urile din Regiunea Nord-Vest pot beneficia de asistență gratuită din partea echipei acceleratorului Risky Business din Cluj – Napoca.
Reprezentanții programului de accelerare și-au propus să ajute la identificarea investitorilor sau în vânzări, comunicare, managementul echipei, marketing, strategie și marketing digital, SEO, social media, strategii SaaS sau e-commerce.
Risky Business este un fond de investiţii 100% privat care dezvoltă propriile programe pentru startup-uri, oferind de asemenea consultanţă privind strategia şi inovaţia pentru corporaţii, ajutându-le să creeze şi să organizeze programe şi iniţiative de inovare interne şi externe.
Din portofoliul Risky Business fac parte afaceri ca Ebriza (casă de marcat virtuală) și Skillview (platformă care facilitează identificarea celor mai buni candidați pentru un job).
Criterii pentru participare
- Să aibă sediul/punct de lucru în Regiunea Nord-Vest (județele Cluj, Sălaj, Bihor, Satu-Mare, Maramureș sau Bistrița-Năsăud)
- Să aibă autorizat un cod CAEN din domeniul IT (unul sau mai multe din lista aceasta)
- Să își dorească să crească și să se adapteze pieței în continuă schimbare
- Să vrea să transforme buzzwords ca „inovare”, „disruptive”, „lean startup”, „design thinking” în acțiuni concrete
Ce presupune programul
- Întâlniri cu experții Risky Business în funcție de necesități (face-to-face sau online)
- Realizarea împreună cu experții a unui document – planificare pentru afacere (poate avea orice formă se potrivește afacerilor – de la pitch deck-uri pentru investitori, planuri de marketing, strategie de media etc.)
Cine sunt experții
Jennifer Austin este cofondatoare Risky Business, primul fond de accelerare din România care investește în start-upuri early stage. Înainte de a se muta în România în 2013, Jennifer a lucrat pe poziții de marketing, strategie și produs în mai multe industrii, inclusiv domeniul medical, legal, impact și tech. Din 2013, Jennifer a lucrat atât cu start-upuri, cât și cu multinaționale din toată lumea, în special din Europa și China. În ultimii ani a oferit consultanță și a dezvoltat programe de inovare pentru companii medii, dar și pentru multinaționale. Jennifer deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în afaceri internaționale și marketing din partea Cleveland State University.
Radu Iuhas este cofondator Risky Business. Radu are peste 13 ani de experiență în dezvoltarea de produse IT, incluzând aplicații cu milioane de utilizatori, premiate de lideri ai industriei precum Google sau Samsung. În ultimii ani a oferit consultanță în materie de produs, strategie și business pentru sute de startup-uri și companii din România și din străinătate. Radu Iuhas deține titlul de MBA acordat de UCLA Anderson și diploma de licență în domeniul Automatică și Calculatoare acordată de Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, precum și o diplomă de licență în domeniul Economiei și o diplomă de masterat în domeniul Marketing-ului și Negocierii în Afaceri acordate de Universitatea Dimitrie Cantemir.
Ana Maria Bujor este manager operațiuni în cadrul acceleratorului Risky Business, în cadrul căruia coordonează o serie de programe dedicate antreprenorilor de toate vârstele, atât la nivel național cât și internațional, dar și evenimente precum Startup Avalanche, competiția internațională de startup-uri din cadrul Techsylvania. Are o experiență de peste 7 ani în training și management de proiect, atât în mediul non-profit, cât și corporate. Ana Maria are o diplomă de licență în domeniul Relații Internaționale și Studii Europene și o diploma de masterat în domeniul Management-ului Crizelor și Conflictelor acordate de Universitatea Babes Bolyai.
Cum te înscrii?
Cei interesați sunt invitați să o contacteze pe Ana-Maria Bujor la [email protected].
Activitățile sunt realizate în cadrul unui proiect derulat de Structural Consulting Group – www.fonduri-structurale.ro.