Acum, mai mult ca oricând, trebuie să fim creativi în ceea ce privește modul în care avem grijă unul de celălalt și de noi înșine. Multe lucruri s-au schimbat, dar asta nu înseamnă că nu putem rămâne în continuare activi.

Pe parcursul următoarelor săptămâni, adidas va oferi programe virtuale gratuite pe canalele online și social media, pentru a sprijini comunitatea globală să rămână activă, să facă exerciții de mindfulness, să învețe lucruri noi și să reușească să se destindă.

În următoarele trei luni, adidas va oferi acces premium gratuit pentru aplicațiile adidas Training și adidas Running la nivel mondial - disponibile cu instrucțiuni specifice antrenamentelor pentru acasă și ghiduri de nutriție.

Cât privește provocarea „Fit from Home”, ce numără deja aproape jumătate de milion de participanți din 192 de țări, acesteia i se poate alătura oricine își dorește să pună umărul pentru atingerea obiectivului colectiv, acela de a rămâne activi.

Pentru a rămâne sănătoși acasă, comunitatea adidas Runners globală și adidas Runners Bucharest au devenit virtuale, oferindu-și programele săptămânale prin intermediul platformelor live, inclusiv sesiuni ale căpitanilor și antrenorilor adidas din întreaga lume despre meditație, yoga, HIIT, nutriție și sesiuni de Q&A.