Fondatorii studioului românesc de jocuri se alătură inițiativei We Stand Together, lansată de Asociația Beard Brothers în Cluj.

"Traversăm o perioadă dificilă, ce necesită o mobilizare generală a populației, la nivel global. Eforturile susținute ale autorităților locale și naționale, în combaterea efectelor epidemiei COVID-19, sunt sprijinite atât prin disciplina fiecăruia dintre noi, prin distanțare socială și autoizolare, dar și la nivelul comunității de business. În numele echipei Idea Studios și al acționarilor săi, salutăm munca încetată a personalului medical din spitalele clujene și inițiativa de suport logistic a Asociației Beard Brothers. Pentru a contribui cu soluții reale, rapide, vom sprijini aceasta inițiativă cu un aport de 10.000 EUR", anunţă Alexandru M. Suciu, CEO Idea Studios, într-un comunicat de presă citat de Ziua de Cluj.

Companie fondată de Daniel Tamas și Tudor Rad la Cluj-Napoca în 2007 pentru a dezvolta conținut digital dedicat adolescentilor si familiilor din întreaga lume, Idea Studios are în portofoliu de peste 4000 de jocuri web dezvoltate de o echipa de profesionisti şi peste 13 ani de activitate în industria de jocuri. Compania contribuie activ la dezvoltarea mediului educațional și de divertisment, la nivel local, național, dar și internațional. Puteți citi povestea lansării Idea Studios în acest material.