Recent, Nikon a decis să-și pună la dispozițiile toate lecțiile de fotografie gratis pentru toți cei interesați până la finalul lunii aprilie. Acum, alți doi producători s-au alăturat inițiativei, potrivit The Verge.

Olympus a lansat seria „Home with Olympus Sesssions” pentru a conecta amatorii de fotografie cu experții Olympus. Fotografii se pot înscrie la sesiuni de întrebări singur sau în grup și pot pune întrebări specifice despre camerele Olympus. Sesiunile pentru grupuri sunt de maxim șase persoane și au o temă centrală (un aparat de fotografiat sau un tip de fotografie fie potret, macro sau peisaje). Locurile sunt limitate, deci ar trebui să te grăbești să te înscrii aici.

În același timp, Leica pornește o serie de discuții online cu fotografii cunoscuți, dar și cu alte persoane care lucrează în industrii creative precum muzicieni sau actori. Aceste discuții vor avea loc de-a lungul a câtorva săptămâni și prima va debuta pe 12 aprilie.

Fotografii Jennifer McClure și Juan Cristobal Cobo vor discuta despre cum continuă activitatea pe perioadă de carantină, Maggie Steber va vorbi despre proiectul ei „Secret Garden of Lily LaPalma” și Stephen Vanasco va discuta despre felul în care lucrează de acasă.

Pentru a participa la aceste discuții trebuie să te înscrii pe Eventbrite.