PornHub a anunțat că serviciul său pe bază de abonament, care oferă acces la o gamă largă de conținut pentru adulți, va fi gratuit pentru toată lumea pentru a-i face pe oameni să stea în casă. Conținutul gratuit va fi disponibil pe PornHub Premium momentan până pe 23 aprilie când sperăm ca deja lucrurile să înceapă să reintre în normal.

De asemenea, PornHub a anunțat că va dona 85% din vânzările sale către creatorii de conținut care nu mai lucrează în momentul de față din cauza pandemiei de Covid-19.

Conform „The Next Web”, vicepreședintele PornHub, Corey Price, a spus că „Un miliard de oameni sunt în carantină peste tot în lume din cauza pandemiei. E important să dăm o mână de ajutor într-un mod plăcut de a-ți petrece timpul. Sperăm că prin extinderea ofertei PornHub Premium oamenii să stea în casă și să aplatizeze curba de creștere a pandemiei”.

De altfel, nu este prima inițiativă de acest fel venită din partea unei industrii care de multe ori e controversată. YouPorn, companie care face parte din același grup precum PornHub, și-a arătat disponibilitatea de a deveni partenerul de streaming pentru filmele care urmau să fie premiate la Festivalul de Film de la Cannes, ce urma să aibă loc între 12 și 23 mai. YouPorn a anunțat că a contactat reprezentanții festivalului pentru a oferi un debut de impact filmelor care urmau să fie difuzate la Cannes.