Lectură de 1 min

Coronavirus | Poți să comanzi de la eMAG direct din aplicația EuCeMănânc

Abonează-te pe  
eMAG livrează produse de necesitate rapid în București prin intermediul aplicației EuCeMananc, la care are 54% din acțiuni. Mutarea a fost observată de către un utilizator, dar a fost anunțată și de Iulian Stanciu în webinarul realizat de start-up.ro pe 1 aprilie.
Coronavirus | Poți să comanzi de la eMAG direct din aplicația EuCeMănânc

Marius Vasilescu, antreprenor la Horologer și blogger pe revoblog.ro, a observat faptul că în aplicația EuCeMănânc sunt disponibile produse de la eMAG Băneasa care pot fi comandate rapid de către utilizatori.

Momentan în aplicația EuCeMănânc bucureștenii pot avea acces pe parcursul pandemiei și posibil și ulterior la mai multe produse pe care le pot primi rapid, un lucru excelent, dat fiind că aplicațiile de livrare, precum Bringo, sunt destul de aglomerate în perioada de față.

Pe platformă pot fi cumpărate produse cosmetice, băuturi alcoolice, periferice PC pentru cei care muncesc de acasă, telefoane mobile, scutece pentru bebeluși, televizoare și accesorii, laptopuri, componente PC, monitoare, cafetiere, îngrijire personală, pastă de dinți și altele. Practic, sunt produsele cele mai cumpărate în momentul de față, conform informațiilor oferite de Iulian Stanciu, CEO eMAG, în cadrul webinarului realizat împreună cu start-up.ro.

Puteți citi toate informațiile oferite de Iulian Stanciu în acest material sau în video-ul de mai jos.

”Este o explozie pe categoria produselor sanitare. Dezinfectanți, purificatoare, termometre, este greu de spus concret cât de mare e creșterea, însă în funcție de produs cererea poate fi de la 10 ori până la 100 de ori mai mare decât în perioadele normale”, a precizat Iulian Stanciu.

Creșteri semnificative au fost observate de CEO-ul eMAG și pe zona de laptopuri, căști cu microfoane, imprimante sau ecrane, fiind puse pe seama volumului ridicat al muncii de acasă, dar și a frigiderelor și lăzilor frigorifice.

Scăderi au fost pe zona de auto (-20%), fashion (-20%). Stanciu a vorbit și despre măsurile de siguranță luate de eMAG. Astfel, clienții nu au de ce să își facă griji legate de COVID-19 atunci când comandă un produs.

eMAG deține 54% din acțiunile EuCeMananc. Clienții platformei EuCeMananc vor putea beneficia de servicii de livrare mai rapidă, bazate pe tehnologia dezvoltată de eMAG și de o experiență îmbunătățită de navigare și cumpărare.

Platforma EuCeMananc este un business autohton, lansat în 2014, la Timișoara, iar acum este prezentă în 18 orașe din țară, având în plan dezvoltarea la nivel național și, ulterior, pe alte piețe. Antreprenorii care au fondat compania și care vor conduce dezvoltarea sunt Alin Șerban, CEO, Mihai Brenda, COO și Laurențiu Duță, CTO, creatorul platformei.

Serviciile oferite de EuCeMananc sunt disponibile atât prin aplicațiile Android și iOS cât și online pe www.EuCeMananc.ro. Platforma reunește în prezent ofertele a peste 600 de restaurante din 18 orașe precum București, Timișoara, Oradea, Arad, Brașov și Iași.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: