Astfel, orice cumpărător poate posta necesarul de aprovizionare imediată, iar orice furnizor poate răspunde pentru a-și prezenta capabilitățile de livrare. Totodată, în perioada 13 – 31 martie, SAP oferă accesul gratuit la TripIt, aplicația sa de gestionare a călătoriilor, parte a suitei Concur, care procesează sute de mii de itinerarii de călătorie la nivel global.

Pentru următoarele 90 de zile, platforma de supply chain SAP Ariba Discovery poate fi accesată gratuit, ajutând, astfel, cumpărătorii și furnizorii să se conecteze rapid și eficient și să minimizeze întreruperile cauzate de întârzierile la livrare, problemele legate de capacitate sau de creșterea cererii consumatorilor în perioadele de criză.

Prin platforma Ariba, SAP operează cel mai mare marketplace B2B din lume, reprezentând peste 4 milioane de furnizori din peste 190 de țări și 3.200 de miliarde de dolari în schimburi comerciale. Prin această măsură, compania își propune să creeze conexiunile necesare pentru menținerea unei funcționări normale a lanțului de aprovizionare și să determine un impact pozitiv asupra vieții de zi cu zi a clienților.

”Siguranța și bunăstarea continuă să fie principala prioritate în întreaga lume, ca răspuns la efectele tot mai răspândite ale virusului Covid-19. În contextul unei societăți afectate, companiile se confruntă cu provocări fără precedent, iar impactul asupra economiei globale este unul major. Călătoriile de afaceri sunt restricționate, evenimentele anulate, iar lanțurile de aprovizionare sunt din ce în ce mai slăbite. Întrucât societatea, respectiv mediul de afaceri, nu își mai desfășoară activitatea în limitele normale, SAP a luat decizia de a se implica prin diverse modalități, cu scopul îmbunătățirii proceselor de business din întreaga lume, iar deschiderea accesului la tehnologia SAP Ariba Descovery și Triplt este un mod concret și imediat prin care contribuim în încercarea de a limita impactul acestor provocări globale”, a declarat Cristian Popescu, Managing Director SAP România.

SAP oferă gratuit aplicația TripIt pentru a ajuta călătorii

Ca răspuns la creșterea numărului de zboruri amânate sau anulate datorate pandemiei globale de coronavirus, SAP vine în întâmpinarea celor care trebuie să călătorească prin oferirea de acces gratuit la aplicația TripIt, din portofoliul SAP Concur, în perioada 13 martie - 31 martie.

Fiecare nou utilizator care descarcă aplicația în această perioadă va primi access gratuit la versiunea TripIt Pro pentru 6 luni, iar utilizatorii existenți vor primi, de asemenea, serviciul premium gratuit, timp de șase luni.

Portofoliul SAP Concur are un impact deosebit în industria călătoriilor întrucât, în fiecare zi, procesează sute de mii de itinerarii de călătorie la nivel global, monitorizează zborurile și avertizează călătorii cu privire la orice modificări sau întârzieri.

SAP Ariba ajută companiile să fie mai responsabile social

Pentru a ajuta companiile să-și atingă viziunea de a deveni organizații responsabile și obiectivele de sustenabilitate, la finele anului trecut, SAP a pus bazele parteneriatului cu Givewith, companie de tehnologie pentru impact social.

Givewith, disponibilă acum ca extensie de aplicație în SAP App Center, permite companiilor conectate la rețeaua Ariba să integreze programe de impact social direct în procesele de aprovizionare și achiziții pentru a finanța organizații non-profit.