Astfel, platforma a adăugat funcționalitatea de a dona către ONG-uri. Primele 4 ONG-uri selectate sunt pregătite pentru situații de criză și se luptă pentru dotarea spitalelor de infecțioase, pentru a acoperi nevoile prioritare ale medicilor și asistentelor, cei care sunt în prima linie de apărare.

Acum pe SeedBlink sunt popularizate Dăruiește Viață care se ocupă acum de nevoile spitalelor din București, Craiova și Timișoara, Zi De Bine a Melaniei Medeleanu care a oferă suport spitalului de infecțioase din Brașov, Dăruiește Aripi ce își oferă sprijinul spitalelor din Constanța și București, și, Centrul No-Ro (APW) care acoperă zona Sălaj - Cluj.

”Încurajăm donațiile directe în conturile ONG-urilor din partea celor care au profil de investitor pe SeedBlink, evident fără niciun cost colateral, recomandată fiind suma minimă de 500 lei”, afirmă reprezentanții SeedBlink.

”Platforma noastră rămâne conectată activ la eforturile de îmbunătățire a condițiilor din spitalele din România și a comunităților expuse la risc, urmând să promovăm și alte ONG-uri care dovedesc o capacitate mare de execuție. Această luptă este una comună, care va schimba modelele tradiționale prin solidaritate și responsabilitate pentru binele comun. Este șansa pe care generația digitală a primit-o, pentru a confirma viabilitatea modelului ei social. În plus, vă rugăm să trimiteți mai departe aceste informații către alți potențiali susținători pentru a accelera strângerea de donații necesare acestor ONG-uri. Să accelerăm cu toții motoarele, singurul combustibil necesar fiind unitatea socială și dorința de a face cât mai mult bine pentru {{comunitate[47]}}”, completează fondatorii platformei.