Parteneriatul presupune construirea și distribuirea de cursuri online care vizează schimbări concrete, specifice, în comportamentul oamenilor. Atenția nu se îndreaptă în principal către teorii și transfer de cunoștințe, ci mai ales către a pune la dispoziția cursanților exemple de comportamente și instrumente care să fie ușor transferabile în practica de zi cu zi.

Prioritatea în dezvoltare a fost aceea de a creea module practice, scurte, intensive și la obiect.

“Există de ceva vreme ideea acestui parteneriat și aveam de gând să lansăm cursurile în acest an, însă criza prin care trecem ne-a forțat să ne regândim strategia și să accelerăm procesul lansării, ca să putem veni cât mai rapid și eficient în ajutorul organizațiilor mici și mari și a oamenilor, care doresc o adaptare cât mai rapidă la noua situație. Modulele actuale sunt menite să ofere un ajutor imediat tuturor organizațiilor și proiectul își propune să implementeze online trainingul și în România, la scară largă.”, declară Andrei Ristea, Managing Partner Trend Consult.

Toate modulele construite urmează succesiunea descoperire - conceptualizare - aplicare în practică printr-un conținut on-line interactiv, prietenos și accesibil, în limba română.

“Ascendia participă la dezvoltarea proiectului în special cu capabilitatea de a susține, prin tehnologia specifică, realizarea rapidă a unor module cu un grad ridicat de interactivitate și aliniate cu tendințele actuale în zona de online training, oferind totodată, companiilor care nu au platforme de tip Learning Management Systems, platforma proprietară CoffeeLMS. Putem așadar oferi o soluție eLearning completă.”, declară Cosmin Mălureanu, CEO Ascendia.