Alegerea unui cadou pentru un partener de nădejde îl poate pune însă serios în dificultate pe cel care se află în pană de idei. Gama variată de coșuri cadou de la FineStore.ro, cel mai mare magazin online de băuturi alcoolice, reprezintă o adevărată sursă de inspirație și face decizia mai ușoară.

Coșurile cadou sunt alegeri ideale când vine vorba despre darurile de sărbători destinate celor mai importante persoane pentru tine și afacerea ta, indiferent cât de exigente le sunt preferințele. Coșurile cadou conțin produse de la branduri renumite, cu selecții de praline, trufe și bomboane de ciocolată dintre cele mai sofisticate, băuturi fine, ceaiuri selecționate din toate colțurile lumii, cafea intens aromată, cât și obiecte utile, precum ceasuri, instrumente de scris de lux, lumânări parfumate sau accesorii pentru băuturile preferate.

Produse premium, cu prețuri mici, pe FineStore.ro

Peste 100 de modele de coșuri cadou elegante și sofisticate se regăsesc în oferta Finestore.ro în această perioadă. Un exemplu de coș cadou prin care îți poți arăta aprecierea pentru un partener poate fi cel intitulat sugestiv Very Special, în centrul căruia se află celebrul coniac Hennessy VS cu al său buchet ce dezvăluie tonuri dulci, nuci și condimente, anticipând un gust armonios, ce etalează accente lemnoase, fructe de pădure și vanilie, dar și o sticlă de spumant Gold Luxury Collection Bottega Italia, alături de nelipsitele deserturi premium.

Pentru a marca încheierea unui an fructuos, o alegere inspirată poate fi și cutia cadou Moet Supreme. Darul poartă în fiecare detaliu simbolul aprecierii profunde, prin alăturarea unei șampanii ce a devenit simbol al reușitei și bucuria aromelor deosebite din produsele atent selecționate.

Atunci când oferi coșuri cadou create cu deosebită atenție la detalii și bun gust de către specialiștii FineStore.ro oferi, de fapt, bucuria unei adevărate experiențe senzoriale.

În plus, pe FineStore.ro, ai la dispoziție peste 3.000 de produse cu prețuri mici: de la whisky la coniac, vodkă, gin, lichior, brandy, rom, vin, șampanie, vin spumant și până la băuturi tradiționale, ofertă ce satisface până și cele mai pretențioase gusturi.

Printre brandurile de renume se regăsesc Gosset, Foss Marai, Dictador, Masi, A.H. Riise, Crystal Head, Clase Azul, Frapin, June, Kamiki, Mozart, Havana Club, La Guilde sau G Vine.

Iar, pentru ca toată experiența alegerii cadoului potrivit de sărbători să fie perfectă, pe lângă miile de băuturi alcoolice pentru toate gusturile și buzunarele din oferta FineStore.ro, livrarea este gratuită pentru comenzile a căror valoare depășește 199 lei. În plus, poți solicita și livrarea cadourilor la adrese multiple, dacă ai mai mulți asociați cărora vrei să le arăți aprecierea ta de sărbători!