STROP Concept este unul din brandurile care oferă tratamente naturiste faciale și corporale folosind metode manuale tradiționale și produse dermato-cosmetice naturale.

În perioada Martie - Mai 2020, comportamentul consumatorilor în vânzările din online s-a schimbat, astfel încât aceștia au alocat mai mult timp informării asupra produselor de îngrijire cosmetică, observându-se o creștere a coșului de cumpărături pe acest tip de produse, precum și o creștere totală de 57% a vânzărilor online față de o perioadă obișnuită.

Perioada stării de urgență cauzate de pandemie a resetat și planurile de dezvoltare pentru acest an pentru cabinetul STROP Concept, fie că vorbim despre tratamente și masaj sau zona de shop online.

’’Cred că este foarte dificil să putem face orice fel de estimare în acest moment. Nu putem decât să ne asigurăm că vom face toate eforturile posibile pentru a oferi servicii de înaltă calitate, ce răspund 100% nevoilor fiecărui client. Îmi propun să rămân optimistă și să ne adaptăm oferta de produse și servicii cât mai dedicat nevoilor clienților noștri’’, ne-a declarat Andreea Emilian.

Odată încheiată starea de urgență, clienții STROP Concept au revenit la cabinet pentru tratamentele și masajele disponibile pe site, numărul programărilor fiind în creștere.

’’Clientele fidele au fost nerăbdătoare să ne revedem și să reîncepem tratamentele, iar clienții noi nu au întârziat să apară, imediat ce se asigurau că starea de sănătate nu le este pusă în pericol odată ce ne trec pragul. bFiind o perioadă caldă, fiind vară, clientele preferă tratamentele corporale. Categoric, zonele de interes sunt masajele anticelulitice și partea de remodelare corporală. De asemenea, tratamentele antiacnee și masajele faciale de lifting sunt extrem de apreciate după această perioadă’’, ne-a spus Andreea Emilian

STROP Concept a apărut din dorința de îngrijire prin leacuri naturale și este un cabinet de estetică ce are la baza doar cosmetice naturale și tehnici de masaj manuale tradiționale.

Cabinetul își propune să ofere clienților o experiență completă de îngrijire, să înțeleagă mai întâi nevoile fiecărui client și să găsească soluția potrivită pentru acesta. Pe lângă zona de tratamente și masaje, STROP a creat un brand propriu de miere: STROP de Miere, produs 100% natural ce conține peste 435 de extracte naturale și substanțe benefice.