La știrile zilei aflăm mai multe despre trăsăturile pe care un fondator ar trebui să le caute în primii săi angajați, despre trei startup-uri din domeniul fintech care vor avea un impact major pe piața financiară, dar și cum ne poate ajuta PR-ul ca să ne dezvoltăm afacerea. Am dat și peste câteva ponturi care ne vor ajuta să punem bazele și să dezvoltăm un startup pe segmentul de ecommerce, și am găsit o serie de unelte care vor spori productivitatea antreprenorilor care fac bani pe internet.

ecommerce card online magazin retail

În plus, un tip de 26 de ani care a pus bazele unei companii de consultanță cu un business anual de zece milioane de dolari ne spune povestea sa, iar Ford lansează o divizie care va vinde piese competitorilor.

  • Procesul de recrutare al unui startup este diferit de cel al unei corporații, mai ales pentru că tu ai resurse financiare limitate. Așa că, încearcă să găsești oameni care cred în afacerea ta.
  • Industria de ecommerce se schimbă constant. De aceea, strategiile care au funcționat până acum s-ar putea să nu mai fie bune și în 2017.
  • Sam Ovens și-a dat seama destul de repede că un job de la 9 la 5 nu este pentru el. Așa că după ce a terminat facultatea, s-a mutat acasă și a pornit un startup.