Cum să construiești un startup? Ai o idee, iar asta e bine, iar dacă ai și un coleg-doi care să te ajute, stai deja mai bine ca majoritatea celorlalți oameni cu idei din lumea asta. Dar dacă habar n-ai care sunt pașii corecți prin care poți construi un startup, ai nevoie de unelte. De asta suntem noi aici, să vă recomandăm lucruri frumoase.

business plan bizplan startup crearea plan

Bizplan e un produs care îți oferă asistență în a-ți construi startup-ul și pitch-ul în fața investitorilor. Sunt multe etape pe care trebuie să le treci și dacă nu le faci în ordine s-ar putea să nu ajungi la rezultatul dorit.

Practic, planul de creare al startup-ului e împărțit în secțiuni modulare în cadrul programului. De exemplu, poți începe cu pitch-ul, într-o aplicație care seamănă cu una de notițe, unde scrii ce faci, pui poze, un grafic și echipa ta. Evident, nu trebuie să faci tu multe - dacă vrei să introduci un grafic cu dimensiune pieței, aplicația o face automat.

business plan bizplan startup crearea plan

Cel mai bun lucru, mai ales pentru cei care nu au foarte multe cunoștințe de grafică sau de creare a unei prezentări care să arate bine e că aplicația Bizplan e plină de grafice preinstalate, template-uri și modele pe care le poți utiliza. Așadar ai template-uri de echipă, rapoarte, probleme pe care le rezolvi, avantaje în fața concurenței, soluție, dimensiunea pieței.

De asemenea, aplicația are posibilitatea de a contoriza cât mai ai de lucrat pe diferite secțiuni și te anunță dacă mai trebuie completat planul de business, costurile, pitch-ul sau altele.

business plan bizplan startup crearea plan

În plus, Bizplan funcționează și ca un calculator pentru finanțe. Spui cât cash ai, ce investiții primești, ce venituri și cheltuieli ai, iar aplicația îți calculează inclusiv momentul în care vei ajunge pe break even. E cumva tot ce ai nevoie pentru a crește startup-ul de la idee la creație fizică, dar și să-l administrezi pe mai departe, cu salariile echipei, investiții și venituri. Totul poate fi distribuit membrilor echipei, investitorilor sau poate fi printat pentru a fi pus într-un dosar.

Aplicația are diferite planuri de plată - 19 dolari pe lună, 29 de dolari pe lună sau 49 de dolari pe lună. Diferă numărul de membri ai echipei pe care-i poți introduce în aplicație.

business plan bizplan startup creare plan