Serviciul „Vindeți la Remix” este o modalitate de a vă reîmprospăta garderoba și de a face loc în ea, renunțând la articole vestimentare și accesorii pe care nu le purtați, pentru că nu vă mai plac sau nu vă reprezintă, dar sunt bine păstrate, noi cu sau fără etichetă. Prin serviciul „Vindeți la Remix” îmbunătățit veți primi o ofertă exactă și plata imediat după ce articolele sunt primite și aprobate pentru vânzare de către echipa Remix.

Pașii pe care trebuie să îi urmați sunt foarte de simpli:

- Pregătiți articolele de care doriți să vă despărțiți. Dacă sunt bune de făcut cadou, atunci sunt potrivite și pentru vânzare.

- Selectați categoria și marca articolului vestimentar sau accesoriului. Cu cât produsele sunt mai trendy și spectaculoase, cu atât suma primită va fi mai mare. Într-adevăr, dacă trimteți articole ale brandurilor de lux (în special cele cu etichete încă atașate) puteți obține mai mulți bani.

- Vedeți ce sumă veți obține pentru articolul respectiv. Dacă acceptați oferta, solicitați gratuit un Remix Bag și trimiteți articolele la Remix, tot gratuit.

- Veți primi suma pentru articolele aprobate imediat! Puteți să o păstrați în portofelul virtual și să achiziționați noi revelații de modă pe remixshop.com, să o transferați în contul bancar, sau să o utilizați pentru a face o donație pentru cauza nobilă a celor de la SOS Satele Copiilor România, cu care Remix este partener de trei ani.

Prin acest serviciu, Remix, unul dintre cele mai mari magazine online dedicate modei Outlet și Second Hand din Europa, oferă iubitorilor de fashion oportunitatea de a contribui activ la susținerea modei sustenabile, economiei circulare și protejarea mediului înconjurător.