„Lansarea pe piața din România a fost una de succes pentru noi. Am reușit, într-o perioadă relativ scurtă să ne optimizăm procesele astfel încât să susținem în jur de 20 de webinarii gratuite, la care au participat peste 1000 de oameni. Între timp s-a format foarte rapid și prima grupă de sudenți pentru cursul de Fullstack și ne declarăm impresionați de dedicarea lor în a porni pe acest drum, al reconversiei profesionale”, a declarat Anton Chornyi, CEO GoIT Group.

Cursul Fullstack, la fel ca toate celelalte programe susținute de companie, este special gândit pentru persoanele care își doresc o schimbare de carieră, de la jobul actual spre unul în industria IT. Formatul este adaptat după programul participanților, cursurile fiind susținute part-time - 2-3 ore/zi și în weekend-uri. Cursurile costă între 1.500 și 2.000 de euro, iar studenții le pot plăti și în rate

Profilul participanților este format din adulți care se încadrează, de principiu, între 18-54 de ani, cu un background profesional foarte diversificat, de la oameni care activează în domeniul construcțiior, vânzări, contabilitate, până la liber profesioniști. Toate programele sunt susținute de mentori de top, cu o experiență considerabilă în domeniul IT, dornici de a-și împărtăși cunoștințele.

Modelul de business al GoIT se diferențiază de competitori prin maratoanele gratuite, care ajută oamenii să înțeleagă mai bine notorietatea domeniului IT, dar și să testeze cursurile și să își aleagă o specializare care li se potrivește. Astfel, dintre cei care participă la maratoanele cu durata de o săptămână, o parte devin clienți și urmează cursul dorit. De la lansarea pe piața locală, GoIT a susținut cca. 20 de webinarii, la care au participat peste 1000 de oameni.

Pentru viitorul apropiat, GoIT pregătește lansarea celui de-al doilea curs pe piața locală – QA Tester – care se adresează unei plaje cât mai extinse de persoane ce doresc să învețe un limbaj de programare complex și au nevoie de susținere în acest proces.