Cursurile sunt organizate în cadrul programului “Start pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia”, despre care scriam recent, care oferă posibilitatea finanțării afacerilor nou-înființate cu suma de 40.000 de euro, și susținute de către formatori specializați în domeniu, vor avea atât o componentă teoretică, cât și una practică și se vor desfășura pe durata a 6 zile.

Înscrie-te la curs dacă vrei să știi:

  • cum se previne apariția riscurilor și cum se gestionează riscurile apărute;
  • cât de important este marketing-ul în procesul de promovare a produselor și serviciilor companiei;
  • care este profilul antreprenorului de succes;
  • cum se lansează o afacere;
  • care sunt sursele de finanțare suplimentare care ajută la dezvoltarea unui business;
  • cum se poate menține sustenabilitatea afacerii.

Întrucât planul de afaceri este deosebit de important pentru procesul de dezvoltare a unei afaceri, necesitând o profundă documentare și cercetare în domeniu, în cadrul cursului vei trece prin toate etapele necesare redactării acestuia.

În plus, absolvenții cursurilor vor putea participa la o competiție a planurilor de afaceri, iar 42 de planuri de afaceri vor fi finanțate cu 40.000 Euro (178.340 lei).

“START pentru afacerea ta! - Regiunea Sud Muntenia” este un proiect implementat de către Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, în perioada 3 ianuarie 2018 – 2 ianuarie 2021.

Pentru mai multe informații cu privire la această oportunitate, persoana de contact este Andreea Melinte – Coordonator activitate informare, Telefon: 0318241592, Email: andreea.melinte@ptir.ro.

Află mai multe detalii și despre un alt proiect de formare pentru antreprenori și manageri.