“Am reunit peste 10.000 de produse, aparținând binecunoscutelor branduri Vox, Innovation Living, Cane-Line, Cinas, Frandsen, Flexa, Djeco, Pinio, Lifetime sau Sirius, care acum pot fi adăugate acum în coșul de cumpărături online.”, explică Diana Staicu, Owner & CEO Scandinavian Design House.

Noua platformă online vine în întâmpinarea pasionaţilor de design interior scandinav, modern, inteligent și urban, şi a celor care sunt în căutarea unor piese de mobilier şi accesorii premium, de care să se bucure o viaţă întreagă.

Mobilierul pentru copii s-a dublat la vânzări

“Interesul oamenilor pentru achiziționarea de mobilier și decorațiuni în această perioadă de pandemie a crescut vizibil. Dublarea vânzărilor pe zona de mobilier și accesorii pentru copii ne-a confirmat acest lucru, iar vânzările din showroom-urile noastre Fleximo, Scandinavian Design House și VOX înainte de perioada de restricții ne indică și faptul că oamenii sunt tot mai atenți la calitatea produselor pe care le adaugă în decorul casei”, a adăugat Diana Staicu.

Printre categoriile de produse aflate în creștere la nivel de vânzări se numără mobilierul de living, canapelele, paturile și saltelele, dar și decorațiunile (corpurile de iluminat, accesoriile de design precum vazele, covoarele sau textilele decorative). “Clienții noștri își doresc o casă mai confortabilă și mai frumoasă și investesc în obiecte cu design original, ținând cont și de calitate și durabilitate. Vor să se bucure de amenajarea pe care o creează alături de noi cât mai mult timp”, a adăugat Diana Staicu.

Pentru a veni în sprijinul clienților, nu doar cu posibilitatea de achiziționare de produse, noua platformă de shopping online sdhouse.ro pune la dispoziția utilizatorilor numeroase servicii de design interior, servicii de montaj pentru mobilier, perdele, draperii, tapet, pereți decorativi și parchet, serviciul de măsurători și service post garanție.

“Ne așteptăm la o creștere anuală de cel puțin 30% pe zona de online față de 2019 anul acesta având toate funcționalitățile, produsele și serviciile disponibile online. Nișa Home & Deco în eCommerce este cu siguranță una cu potențial, așa cum o arată și Raportul GPeC eCommerce România pentru 2019”, explică Diana Staicu, Owner & CEO Scandinavian Design House.