Demo Nights este organizat de How to Web și e o metodă de a ține comunitatea de startup-uri aproape în mai multe orașe din țară și de a descoperi companii care apoi să facă un pitch în cadrul evenimentului Startup Spotlight de la How to Web.

Startup-urile care vor pitchui online în cadrul evenimentului Demo Nights de joi, 4 iunie, sunt:

Evenimentul are loc online, pe data de 4 iunie, începând cu ora 18:30. Te poți înscrie aici ca să-l urmărești.

Juriul Demo Nights Online Rethink. Restart // Timișoara Edition este fomat din investitori de tip angel, dar și reprezentanți ai fondurilor de investiții sau manageri de corporații și instituții bancare:

Startup-urile selectate primesc:

  • Recomandări la programe de accelerare corporate, investitori de tip angel sau fonduri de venture capital.
  • Bilete complete la conferința How to Web
  • Feedback de la juriul și panelul de experți de la fiecare ediție, de obicei investitori și fondatori de startup-uri
  • Startup-urile pot primi premiul Best Startup și Best Innovation. Cele două companii vor primi un stand la How to Web și vor fi accelerate în cadrul competiției Startup Spotlight.

După sesiunea de pitching a evenimentului Demi Nights de la Timișoara, de joi, 4 iunie, va avea loc o sesiune de Q&A alături de Raul Popa (CEO TypingDNA - au primit o finanțare în valoare de 7 milioane de dolari la începutul acestui an) și Andreea Wade (CEO Opening.io - un startup din Dublin ce folosește AI pentru analiza CV-urilor și care a fost recent cumpărat de gigantul HR american iCIMS). Oricine le poate pune întrebări la finalul discuției.

Evenimentul va fi transmis integral online și pe pagina de Facebook a How to Web.