Gelul dezinfectant ULTRA SEPT conține 70% alcool și un mix de eucalipt și lămaie. Acesta distruge 99,9% dintre germeni.

Produsul prezintă activitate bactericidă față de E.coli, Staphylococus aureus, Pseudomonas aeruginosa și activitate fungicidă față de Candida albicans și Aspergilus niger.

ULTRA SEPT poate fi aplicat confortabil de mai multe ori pe zi, fără a usca pielea mâinilor. Prin OUG 67, publicată în Monitorul Oficial în 12.05.2020, avizele pentru noile biocide produse de către Gerocossen, în gama Sept, valabile inițial în perioada stării de urgență, au fost prelungite pentru încă 12 luni.

Gama de produse igienizante este completată de Ultra Clean, ce cuprinde o serie de geluri și loțiuni cu 70% alcool, dar și Ultra Care, o cremă pentru mâini intens regenerantă, realizată pe bază de uleiuri naturale bogate în vitamine și nutrienți: ulei de cătina, ulei de morcov și Aloe Vera.

Gerocossen este o companie românească, înființată acum 30 de ani de către trei antreprenori locali - Stanca Cismaru, Elvira Sas şi Radu Aurel Bogdan, cu background în industria cosmetică. Cei trei au îmbinat know-how-ul și noile tehnologii cu puterea recunoscută a plantelor și ingredientelor naturale și au creat astfel unul dintre primele branduri autohtone pentru produse de înfrumusețare. Produsele realizate în fabrica din Pipera sunt comercializate în hipermarketuri, supermarketuri, magazine de specialitate, reţele de farmacii şi plafaruri, precum și în magazinul online dedicat.