Parteneriatul vizează corporații locale și internaționale, precum și companii antreprenoriale de toate dimensiunile din diverse industrii.

“Foarte multe companii și activități sociale au putut funcționa, în ultimele două luni, datorită tehnologiei. Această perioadă a distanțării fizice a dus la o conștientizare mai rapidă a nevoii de a investi în tehnologii și în transformarea digitală. Astfel, observăm că, deși la nivel global costurile sunt reanalizate și tăiate din cauza încetinirii economiei, investițiile în tehnologie sunt considerate în continuare esențiale. De exemplu, sondajul global PwC CFO Pulse din luna mai arată că doar 16% dintre directorii financiari intenționează să amâne sau să reducă investițiile în transformare digitală, cu toate că 83% au în vedere renunțarea la investițiile în alte domenii”, a declarat Gabriel Voicilă, Partener Tehnologie, PwC România. Același sondaj arată că aproape jumătate dintre directorii financiari la nivel global vor să grăbească automatizarea în noul context.

Despre DocProcess poți să citești în detaliu aici, mai ales despre transformarea lor digitală.

Într-o primă etapă, PwC România va analiza și proiecta noi procese digitale. Ulterior, DocProcess va implementa produsele sale software customizate pe recomandările PwC și va asista la integrarea ecosistemului de business al beneficiarului pe platformele digitale.

”Credem cu tărie că orice companie poate beneficia de digitalizare, iar cei care vor înțelege primii acest lucru își vor redefini industriile lor. Ce am învățat cu toții din criza actuală, este că, pe lângă faptul că digitalizarea ne face viața mai ușoară, aceasta are o contribuție fundamentală în diferențierea afacerilor care vor supraviețui și prospera”, a declarat Daniela Apolozan, CEO DocProcess.

DocProcess are experiență în automatizarea proceselor de achiziții, vânzări, logistică și financiar-contabile. Cu suita sa integrată de produse, ce pornește de la contract management și până la facturarea electronică și reconcilierea plăților, DocProcess reduce erorile, facilitează munca la distanță și îmbunătățește productivitatea angajaților prin eliminarea sarcinilor repetitive din lista lor de activități.

În 2019, DocProcess a primit o finanțare externă de la fondul de private equity, Morphosis Capital și, de atunci, compania și-a accelerat strategia de extindere pe piețele europene. În aprilie 2020, DocProcess a inaugurat un birou comercial la Paris, Franța.

Parteneriatul dintre DocProcess și PwC începe cu câteva proiecte aflate în desfășurare. Pe viitor, companiile partenere au în vedere posibilitatea de a duce colaborarea în afara granițelor, ținând cont de prezența globală pe care PwC o are, cât și de poziția emergentă a companiei DocProcess pe piețele europene.