Ediția a cincea a taberei de antreprenoriat Startup Your Life are loc între 23 și 26 mai la Hotel Royal din Poiana Brașov.

Vor fi 4 zile de workshop-uri de antreprenoriat, marketing, SEO, găsirea pieței. Cei 25 de participanți vor avea alături specialiști care să-i ajute în dezvoltarea afacerii. Dovada noastră sunt cei 100 de participanți de la edițiile anterioare.

Avem deja o linie excelentă de speakeri, dar urmează să mai anunțăm câteva surprize.

Prima surpriză pe care am pregătit-o este jurnalistul, realizatorul TV și antreprenorul Dragoș Pătraru. Îl știi probabil de la TV. Realizează emisiunea "Starea Nației" de cinci ani la diferite posturi de televiziune, în producție proprie. Astăzi îl găsești la Prima TV.

Jurnalism și antreprenoriat în 25 de ani

Dragoș Pătraru este jurnalist, are o experiență de peste 25 de ani și a făcut de toate în presă. Chiar de toate. De la vânzarea de ziare pe stradă și în chioșcuri, unde corecta cu un pix roșu articolele, pe când avea doar 15 ani, până la impunerea pe piață a emisiunii "Starea Nației", lider în ultimii șase ani pe zona de infotainment.

Dragoș crede că scopul omului în viață este fericirea, de aceea oamenii trebuie să-și urmeze pasiunile și să învețe permanent, eșuând, învățând și ajustând. Are un master în comunicare la Universitatea București și, pe lângă emisiunea Starea nației, dezvoltă mai multe proiecte sociale (Copiii nației, Școala nației) și de antreprenoriat (Cafeaua Nației).

Înscrie-te la tabără folosind acest link și ai reducere 25% până pe 15 aprilie.

De ce e speaker la tabăra Startup Your Life? Pentru că noi credem că antreprenoriatul e un drum cu suișuri și coborâșuri. Despre investiții bune și unele greșite. Despre a avea succes în orice domeniu.

Dragoș a avut prima experiență de afaceri la 23 de ani, când a înființat un ziar de sport în Prahova. La 26 înființa un săptămânal, altPHel, iar la 31 de ani prelua managementul postului de televiziune Prahova TV, pe care l-a transformat în cea mai cunoscută stație locală.

Ce poți afla de la el? Ce înseamnă să pornești de jos și să muncești, ce înseamnă primele lovituri ale antreprenoriatului, ce înseamnă să crești, ce greșeli vei face și ce să eviți. În plus, nu vei avea doar ocazia să stai și să asculți, ci să discuți și să dezbați cu el și cu ceilalți speakeri după prezentări și în partea de networking, care înseamnă 50% din experiența Startup Your Life.

Hai cu noi la tabără. 25% reducere până pe 15 aprilie.

De ce să vii la tabăra de antreprenoriat?

Startup Your Life este o tabără intensivă, de 4 zile, organizată la Poiana Brașov și destinată antreprenorilor la început de drum și celor care visează la o schimbare în viața profesională – adică să renunțe la statutul de angajat pentru cel de antreprenor.

Organizăm workshop-uri de SEO, promovare online, marketing pe Facebook, dar și unele despre business modelling, juridic și pornirea eficientă a unei afaceri.

La finalul taberei, participanții susțin o prezentare, pe echipe, în fața juriului format din antreprenori și membri ai echipei start-up.ro, iar cea mai bună idee de business primește premii.

Vei învăța de la fondatori de business (de exemplu, Ioan Iacob, fondatorul Qualitance, una dintre cele mai importante firme de IT din București, Marian Hurducaș, fondatorul Necktie Agency, Alexandru Neștian, fondatorul iTux), de la manageri (Irina Scarlat, country manager Revolut România, Roxana Magopeț, marketing & PR manager Fan Courier), și de la consultanți de business experimentați (Dragoș Nicolaescu este angel investor și are o experiență de peste 25 de ani în management și antreprenoriat) care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a-ți dezvolta de la zero afacerea.

Vei fi promovat pe start-up.ro după terminarea taberei și vei menține o relație permanentă cu noi. Am scris despre mulți participanți, i-am ajutat cu alte legături și i-am promovat în alte proiecte ale noastre.

Dacă te-am convins, înscrie-te aici și ai reducere de 25% până pe 15 aprilie.