Musk este investigat în Statele Unite pentru tweet-urile sale legate de scoaterea Tesla de la bursă. Între timp, membrii din board-ul Tesla au cerut explicații, iar saudiții ar dori să investească în Tesla.

Conform interviului din Times, Musk a avut multe momente când a tăcut sau era pe punctul de a plânge. El a vorbit inclusiv despre faptul că aproape a ratat nunta fratelui său din această vară și cât de mult ar fi regretat acest lucru.

Care au fost cele mai importante aspecte ale interviului cu fondatorul Tesla?

"A fost cel mai dificil și cel mai dureros an din cariera mea. A fost chinuitor"

"Au venit mulți prieteni la mine și s-au interesat de starea mea de sănătate"

Despre tweet-ul legat de scoaterea de la bursă a Tesla la 420 de dolari pe acțiune. El a menționat că prețul era, de fapt 419 dolari, dar a rotunjit. "Părea karma mai bună 420 de dolari. Nu eram pe iarbă. Iarba nu e bună pentru productivitate. Există un motiv pentru care se folosește verbul "stoned". Stai acolo ca o piatră când ești pe iarbă"

Investiția despre care vorbea Musk era din partea fondului de investiții guvernamental din Arabia Saudită. El a avut discuții extinse cu fondul pentru o investiție pentru a scoate Tesla de la bursă.

Musk a vorbit și despre ritmul lui de muncă, până la 120 de ore pe săptămână. El a spus că nu și-a luat concediu mai mult de o săptămână din 2001 încoace, dar atunci a fost bolnav de malarie.

"Au fost zile când nu am părăsit fabrica pentru 3-4 zile. Asta m-a costat mult pentru că nu mi-am putut vedea copiii și prietenii". Musk și-a petrecut ziua de naștere în aceleași condiții.

După ce aproape a ratat nunta fratelui său, Musk s-a întors în fabrica Tesla, unde superviza producția, afectată de multe probleme operaționale.

"Credeam că ce e mai rău a trecut. Și da, din punct de vedere operațional, la Tesla, greutățile au trecut. Dar din punct de vedere personal, ce e mai rău urmează", a spus Musk. Pentru a dormi, spune Musk, el folosește Ambien, un somnifer. El spune că de multe ori opțiunile sunt ori să nu doarmă deloc, ori să ia somnifere.

Poți citi interviul complet aici.