CLICK AICI PENTRU A VERIFICA OFERTA EMAG BLACK FRIDAY

Vezi catalogul eMAG Black Friday 2019

Dacă ați apucat să vă cumpărați telefoanele, televizoarele, mașinile de spălat, laptopurile sau anvelopele de iarnă de care aveați nevoie și mai aveți ceva bani puși deoparte, aruncați un ochi și pe oferta de reduceri la concerte și pachete de experiențe. Iar dacă toate cardurile sunt goale, puteți să vă bucurați de Black Friday la eMAG în rate. Așa că, dacă nu ai bani acum, dar îți dorești ca Black Friday 2018 la eMAG să nu treacă pe lângă tine, poți apela la un card de credit. Timpul nu este pierdut pentru că eMAG și Raiffeisen Bank continuă și în acest an parteneriatul pentru carduri de credit cobranded. Dacă vrei să te bucuri de Black Friday în rate, poți lua cardul de aici.

Concert Metallica

Dacă nu ați apucat să vă luați bilet pentru concertul Metallica de la noi, șansa vă surâde: eMAG vinde de Black Friday 2018 un pachet de un concert pe care trupa îl susține la Praga anul viitor. Inclus este 1 bilet la eveniment, cazarea la hotel în cameră single, 2 nopți cu mic dejun. O ofertă echitabilă: vezi Metallica în concert și te și plimbi puțin într-un oraș foarte frumos, plin de case cu fațade colorate și poduri pline de sculpturi. Îl puteți cumpăra de aici.

Black Friday la eMAG - pachet Champions League

Am găsit ceva și pentru fanii fotbalului. Microbiștii și fanii înfocați ai Barcelonei...sau ai lui Tottenham au ocazia să vadă live finala Champions League. Nu mai aveți mult de aștptat, meciul este pe 11 decembrie, pe Camp Nou, iar pachetul pe care l-am găsit în oferta de Black Friday 2018 a eMAG vine cu 1 bilet la peluză, 2 nopți de cazare cu mic dejun inclus (într-un hotel de 4 stele). Poate fi achiziționat de aici.

Pachet Formula 1

Poate nu vă place Metallica. Și nici fotbalul. Atunci ce-ați spune de o vizită pe circuitul de formula 1 Hungaroring? În pachetul disponibil pe site-ul eMAG sunt incluse 2 bilete, 2 nopți de cazare la un hotel de 4 stele, totul pentru 2 persoane. Perioada de călătorie este 3-5 august 2019, iar pachetul poate fi cumpărat de aici.

UPDATE - 13.17 Valoarea totală a comenzilor de Black Friday la eMAG a depășit 315 milioane de lei, dintre care 33,79% au fost plăți făcute cu cardul. S-au vândut 812.460 de produse, iar în stoc au mai rămas încă 2.187.540, care își așteaptă cumpărătorii. Vizitele pe mobil au ajuns la 77,03%, iar numărul maxim de vizitatori simultani a ajuns la 405.372 de persoane. Timpul total petrecut pe eMAG este echivalent cu 133 ani, 193 zile și 3 ore. Detalii regăsiți în acest material.

Vezi ce se întâmplă la eMAG și din acest material. Transmitem direct din centrul de comandă al retailerului.

Reducerile de Black Friday 2018 - noutăți, știri, totul despre eMAG Black Friday în România. Toate pot fi văzute în secțiunea dedicată de pe site.