Update: Întreg catalogul eMAG a fost publicat pe site. Reducerile vor fi disponibile dimineața, aici. Mai multe detalii despre campania eMAG Black Friday.

eMAG Black Friday poate fi momentul perfect pentru un update în ceea ce privește laptopul. Fie că vrei un model pentru joacă, pentru birou sau pentru entertainment, noi am pregătit o selecție de laptopuri pe care să le vânezi la reducere de Black Friday 2018 România.

Laptopul de gaming ASUS ROG GL503VD are un procesor Intel Core i7-7700HQ și ecran full HD de 15,6 inch. Memoria RAM este de 8GB, dar poate fi extinsă cu ușurință, iar spațiul de stocare este de 128GB SSD și 1TB de tip HDD. Placa video este un Geforce GTX 1050 de 4GB RAM și laptopul este disponibil aici.

Macbook Air 13 este un laptop foarte bun pentru cei care vor performanțe mari, autonomie foarte bună și portabilitate crescută. Cu un procesor Intel Core i5 de 1,8Ghz și 8GB memorie RAM, Macbook Air 13 ar putea fi o alegere bună de eMAG Black Friday pentru cei care vor un laptop ușor, potrivit și pentru muncă de birou și pentru multimedia. Ecranul este de 13,3 inch și spațiul de stocare de tip SSD e de 128GB. Poate fi cumpărat de aici.

Lenovo IdeaPad 330-15ARR e o alegere bună pentru cei care vor un laptop foarte bun, dar accesibil, pentru birou sau pentru acasă. Acesta vine cu un procesor AMD Ryzen 5 2500U cu viteză de până la 3,6Ghz. Ecranul de 15,6 inch are rezoluție full HD, iar memoria RAM este de 4GB. Stocarea e de tip SSD de 128GB + 1TB HDD, iar placa video este Radeon Vega 8. Laptopul vine fără sistem de operare preinstalat, dar ar putea fi o alegere foarte bună pentru cei care vor un laptop rapid și potent, pentru treburile zilnice.

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64 sau Fashion Days. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2018. Fie că sunteți interesați de eMAG Black Friday sau de campaniile altor magazine online, precum Flanco, Altex, evoMAG sau PC Garage, sau de cele ale operatorilor, găsiți aici sfaturi utile pentru cumpărături reușite.