FIVE, este o agenție digitală full-service, a cărei ofertă include zona de strategie de produs, design, gândirea și implementarea de experiențe digitale și growth marketing, care se bazează în livrare pe un mix între folosirea metodologiei Agile și o abordare științifică fundamentată pe indicatori cheie specifici design-ului de produs.

Odată cu această achiziție, Endava își dezvoltă capacitatea de a concepe, planifica și livra servicii digitale inteligente și își îmbunătățește capabilitățile în zona de strategie digitală de produs și servicii dedicate zonei de optimizare a acestora.

Achiziția FIVE aduce în portofoliul Endava clienți aflați cu precădere pe piața din Statele Unite. Această listă include branduri bine-cunoscute ca Rosetta Stone, Bullhorn Inc. și Napster.

Abordarea FIVE se bazează pe construirea unui parteneriat cu clienții pentru a dezvolta noi zone comerciale, unde aplică o abordare bazată pe rezultate, pentru a stimula evoluția veniturilor și a interacțiunii cu consumatorii. Un alt punct central al abordării FIVE este scăderea costurilor de achiziție pentru partenerii săi, pentru a livra rezultate cheie vizând creșterea viabilității pe piață a unor produse, pe termen lung.

FIVE are o echipă de aproape 200 angajați în sediile aflate în Brooklyn (New York) și Croația, o mare parte dintre aceștia aflându-se în centrele de livrare din patru mari orașe ale Croației.

Endava a înregistrat o capitalizare bursieră de 4.26 miliarde dolari pe Bursa din New York, la data de 04 martie 2021.