Noua gamă de produse Monna Lisa Evo Tre dispune de tehnologia Epson PrecisionCore și satisface toate nevoile industriei textile mondiale, de la producția la scară mică, cu viteză redusă, la producția de mare volum.

Producătorii japonezi lansează două modele noi de imprimante digitale, Monna Lisa Evo Tre 64 și Monna Lisa Evo Tre 8, dar și cerneală Genesta PG-Revo pe bază de pigment. De asemenea, prezintă și primul echipament pentru imprimarea digitală care are o versiune cu 16 canale de culoare - Monna Lisa Evo 32.

Monna Lisa Evo Tre 64: producție digitală de mare volum

Monna Lisa Evo Tre 64 are 64 de capete de printare PrecisionCore și oferă imprimare la o viteză extrem de ridicată (779 mp/h), fără să compromită calitatea printului, pentru volume mari de tipărire pe textile. Această serie îmbină productivitatea, calitatea și precizia, cu flexibilitatea și fiabilitatea, pentru a-i ajuta pe clienți să răspundă cererilor din industria textilă, care este tot mai exigentă.

Monna Lisa Evo Tre 8: investiție accesibilă pentru imprimare pe textile

Monna Lisa Evo Tre 8 are 8 capete de printare PrecisionCore și este cel mai nou model entry-level din gama de imprimante Monna Lisa Evo Tre, cu o viteză maximă de 265 mp/h. Este potrivită pentru fast fashion – serii scurte, personalizate, la prețuri de producţie accesibile.

Monna Lisa Evo Tre 32: 16 canale de culoare

Monna Lisa Evo Tre 32 are 32 de capete de printare PrecisionCore și dispune de cele mai noi tehnologii, care oferă imprimantelor digitale o gamă de culori extinsă. Este primul model din lume cu 16 culori (inclusiv fluorescente) pentru producția digitală din industria textilă. Culorile, care fac parte din noua gamă de cerneluri Genesta, sunt așezate într-un stativ extern, care poate fi poziționat oriunde adiacent imprimantei.

Imprimare ecologică

Noua gamă de cerneluri Genesta PG-Revo pe bază de pigment oferă rezistență la frecare, dar şi nuanțe de culoare puternice (rezultate identice cu cele oferite de imprimarea tradițională, potrivit ISO 105X12), fără să fie nevoie de tratarea ulterioară a țesăturii.

Are proprietăți fizice și chimice de aderenţă rapidă a culorilor și oferă o imprimare de înaltă calitate, pe o gamă largă de tipuri de țesături și aplicații, ce pot fi folosite inclusiv în „fast fashion" rapidă sau pentru decoraţiuni interioare.

Cerneala PG-Revo nu consumă apă în procesul de post-imprimare, ceea ce o face ecologică. Aceste cerneluri PG-Revo pot fi aplicate și pe țesături care nu beneficiază de pre-tratament.