„La fel ca și Coloana Infinitului, orice poveste poate fi una fără sfârșit. În povestea noastră oamenii se adună pentru a da dovadă de creativitate” - așa spun organizatorii în descrierea primului eveniment marca Tellarz, susținut de Telekom, și destinat scriitorilor amatori din București.

Pe 28 octombrie, la ora 12:00, cei care vor să fie scriitori sau pur și simplu sunt pasionați de scriere, sunt invitați în cea mai mare sală de realitate virtuală (Univrse), unde vor avea parte de o experiență interactivă și vor putea lega noi prietenii cu oamenii care le împărtășesc pasiunea.

Sistemul de înscrieri se face pe principiul primul venit, primul servit, până se completează cele 25 de locuri disponibile. Participarea este gratuită.

Potrivit event-ului creat pe Facebook, se vor organiza 3 concursuri de scriere creativă în care participanții își pot folosi imaginația pentru a crea povești remarcabile. Pentru aceștia, se pun la bătaie trei premii:

  • Concursul nr. 1 - Premiu: Două Boxe portabile (timp desfășurare 30 min)
  • Concursul nr. 2 - Premiu: Primul Stilou Poenari gravat cu Tellarz (timp desfășurare 30 min)
  • Concursul nr. 3 - Premiu: O tabletă Samsung Tab A6 (timp desfășurare 60 de min)

Înscrierile se fac cu trimiterea unui email la adresa contact@tellarz.com, având textul: „Vreau să particip la evenimentul Tellarz”. Acesta va fi însoțit de numele complet și numărul de telefon al participantului.

Citește aici povestea lui Adrian Birisiu, cel care a lansat Tellarz, platforma pentru scriitori amatori.