IoT Fest va fi organizat la București la Nod Makerspace de la ora 10 dimineața. Evenimentul e făcut de Deutsche Telekom care are acceleratorul hub:raum, la care au participat mai multe startup-uri din România de-a lungul timpului. Organizatorii vor să aducă în același loc companii de IoT, startup-uri, universități și studenți.

Evenimentul va fi dedicat startup-urilor din domeniul Internetului Lucrurilor în diferite stagii de dezvoltare a afacerii și produsului, dar și celor care vor să afle pur și simplu mai multe despre acest domenii, să schimbe idei cu ceilalți participanți sau să găsească chiar un partener de business.

Pe scena de la Nod Makerspace vor urca o serie de startup-uri care fac lucruri interesante în acest domeniu. De exemplu, prima prezentare va fi a startup-ului Box2M, urmați de o discuție cu Rareș Florea (Fitbit, fost Vector Watch), o prezentare despre democratizarea producției cu Viorel Spînu de la Robofun și despre securitate cibernetică, alături de Andrei Petruș de la Avira. Vor mai fi prezente startup-uri ca DeviceHub.net, AgriTech Solutions sau Flashnet.

Foto - Flickr/Marcus Brown